You and your friends boasting that you are fu@$@ing a married man, you can’t give anybody sleepless nights because none a di man dem nah own yuh, yuh caah even post dem pic. You are a glorified baby prostitute, big big Valentine’s Day and yuh couldn’t see the man, him not even buy yuh nutten because yuh woulda post it. Yuh have a beaten fi get in life and when that happens yuh a guh seh a Obeah dem Obeah yuh, when a retribution fi all a di married man dem weh yuh sleep wid and the homes weh yuh wreck and a boast bout dem. You have not an ounce of humility or shame and it’s going to be your downfall, you are truly UGLY in every sense of the word.
slow selling kinda day, Ms koala bear. I hope Dem rinse yuh.
What’s the argument ?
You and your friends boasting that you are fu@$@ing a married man, you can’t give anybody sleepless nights because none a di man dem nah own yuh, yuh caah even post dem pic. You are a glorified baby prostitute, big big Valentine’s Day and yuh couldn’t see the man, him not even buy yuh nutten because yuh woulda post it. Yuh have a beaten fi get in life and when that happens yuh a guh seh a Obeah dem Obeah yuh, when a retribution fi all a di married man dem weh yuh sleep wid and the homes weh yuh wreck and a boast bout dem. You have not an ounce of humility or shame and it’s going to be your downfall, you are truly UGLY in every sense of the word.
She sound and look retarded!