FOWL SON KILL HAR STEP SON

7 thoughts on “FOWL SON KILL HAR STEP SON

1. fowl do nuff evil directly and indirectly this is maybe ONE of. BUT HOW ONEY BRITISH reach inna this messs ?

I feel it has nothing to do with these voice notes..sound like ppl who have a thing against them

2. Yes Kareem stab the youth innocent and kill him and it start back the war. Them turn round and waa a youth from gully fi tek the blame when it never happen gun rise. Fowl pay for the funeral and give dem money which cant bring back life. That is the reason mi say from day one Kareem cause him Father fi dead.

3. Story really coming to bump. So this was what the previous sender referred to? Where did this stabbing take place Jamaica or UK? That means thus whole thing started because of Fowl’s son? Mi feel it for both parties and the other lives taken innocently if it really go so

4. Waste man Roy Fowl and Waldie cause all of this war in cockburn pen from Roy Fowl son kill Tulu from over York Avenue

5. HEAR WEH MI WAH ASK….. IF ROY FOWL DID WAH KILL YOU SON LADY HE WOULDNT HAVE BEEN STABBED FOR YOU TO GET A BODY TO BURY. STABBING IS PERSONAL CONFLICT!
    ROY FOWL SON HAS NOTHING TO DO WITH ROY FOWL!! STOP CALL UP DI MAN NAME
    HIM SON YOU FI TALK BOUT! ROY DEAD AND NOT ONE SHOT FIRE BACK DOES THAT LOOK LIKE A BADMAN TO YOU? THE MAN A LIVE AND A ENJOY MUSIC OVER THE YEARS TILL NOW DEM MAN DEH THING WAS ALWAYS ABOUT PARTIES FUN AND GIRLS! SCOTLAND YARD SEH IF YOU FOLLOW ROY AROUND FOR 24 HOURS YOU WOULD ONLY SEE HIM GETTING ON PLANES DEM MAN YAH SMART! AND IF HERE TO BE ABOUT BADNESS JAMAICA NUH SAFE! DEM MAN DEH WAS ABOUT PARTY FUN AND GIRLS!!!!!!!! AND HELP POOR PEOPLE! IF MY FRIEND KILL A MAN? WHY YAH CALL MY NAME? DID ROY FOWL TELL SOMEBODY TO STAB DI YUTE?? DOES THAT MAKE SENSE? STAB? A HUGH SCHOOL WI DEH? FROM UNU KNOW BOUT BRTISTH LINKUP TILL NOW WEH UYOU EVER HEAR FOWL NAME CALL PON MURDER AND FUCKRY? MAKE DI MAN REST IN PEACE! HIM GO A JAIL FI DRUGS AND DO HIM TIME! HE PAID HIS DEBT! REST IN PEACE TO ALL THAT LOST SOMEBODY!!