12 LANE WAR

APPARENTLY THESE PEOPLE HAVE A GRANDMOTHER WHEY BLIND AND EVERYTIME SHE PASS SOMEONE THROW SOMETHING PAN HAR..TODAY DEM THROW DIRTY WATER PAN HAR SO HAR GRANDKIDS COME OUT

11 thoughts on “12 LANE WAR

1. That is exactly what I thought.

Children live what they learn, so you just know that this type of behaviour is going to an intergenerational cycle.

So so sad.

1. Lock him up or mek man kill dat! Str888 him too grimy, di fuck yuh dash dutty wata pan a person wah cyaaah see fah…yow kill him yaa man or obeah dat pussyhole mek him know himself.

2. Mi feel it fi dem, a woman strengt di pusci hole have. Dem a defend dem granny rights. No shit pit bwoy have no right fi a dash dutty wata pon a blind woman. Pay man fi kill di jancro.
    Normally mio no watch dem long video ya but it grieve mi, one smaddy in di house should have a gun n blast di pusci brains out

3. The girl run off har mouth, sey she ago wet up pipl cause dem wet up grandma. and den start bawl fi police.

Crawsis pipl dem yah

4. Mi think it hard fi feel any kind a way bout this. oh, mi sorry fi the car and furniture dem weh mash up.. The granddaughter more interested in putting on a show for the Internet than defending her granny. If, a my granny dat, him granny a get it back blind or no blind bout bring bc camera like she a reporter. AJ shoulda tear off her head and pusci AJ a hope yuh keep the same energy when Di man dem come fi yuh .

5. I notice in Jamaica that the young doesn’t have much respect for the old… Why on GODS earth as a young man you would want to throw dirty water on an old healthy woman, much less a woman with a disability. If it’s some rotten kids doing it the whole community should go into and make sure it stops. I hope the police arrest whoever are the culprits and give them so bloodclat lick at station. Jamaica has way too much idle people and in that idleness a lot of phuckery comes out of it.

6. What a disgusting thing to do to another human being, especially one who is blind and cannot defend themself. Instead of trying to help to see that she gets to where she is going safely unno put obstacles in her way every time she leaves home. And the sad part about it is that disability can happen to anyone at anytime, whole heap a ppl who are disabled were not born that way, they were born very normal and even lived into adulthood quite carefree until life happened to them. You mock and jeer this lady today and yet tomorrow is your turn.