SUH SALLY BABY FATHER LEF SHE AND WALK AND A BREED UP?

Hey Met So the word on the street is @dwyanetimerz sally baby fada have a baby on the way fi di girl weh name lerone  @leri.twoos…he gwanin too bad now ah u 3rd Pitney this n u nah tek care ah the first two wah u have. Mi nuh kno why that girl guh breed fi  timers now Shi ah one rass idiot u breed fi man who cah help u the man cah even keep one likkle job all him do ah party every night & drink outta people bucket ah that type of man u want have Pitney fah girl u could have done better my child.the only thing him can do for u is babysit u baby jus how sally did have him fi babysitter ah dat him good fah but now u stuck with a waste man for like dwrcl n u guh buy Benz  now n have him a drive it out betta mind him nuh crash yuh car him ah crosses cuz him ah guh move like ah fi him car now what ah piece ah calamity….show off bring disgrace u must know that…well mi was uno the best of luck.

10 thoughts on “SUH SALLY BABY FATHER LEF SHE AND WALK AND A BREED UP?

1. Sound like sally or her friend
    Him left her cause she is a mess herself theif scam and the fake ugly rich too
    Moving along him need t get him life together hope him pick up a decent girl and not another old Zar
    Like sally dem type and get some sense
    Advice to young man go get a job take care of all your children all before and you and this young lady go make life and stop try impress dance halls logger heads and no I don’t know him

2. Bwoy all wha gwaan a Sally pose mi a pree she is one confident gorilla looking lady mnl, da pose deh look like it a seh damn i’m pretty.

3. Ugly mug sally yuh jealous of the girl and her baby .

Sally the world know dwayne timerz a cruff.

Sally go sit yuh monkey ass down and hide yuh Ape face. You ugly bitch

4. Sally don’t feel no way. When they call you ugly again remind them of themselves, friends and family. 98% of dancehall woman ugly and gorilla muggggllly without the makeup, hair, nails and botched bodies… 10% of the man dem can really put themselves together and actually have a real job with benefits. 90% have fish tendencies.

5. Uno mean 4 him have another one too….di gurl weh name raq raq ah breed too…mi nuh kno wah uno see pon timers suh

6. She one ugly zooki zoologists looking african woman which part she come from Jesus she haves rass piece of nose look like if she stiff the whole place blows down

7. Sally.. sweetie we know this is you… & the picture MET used shows exactly why Dwayne left you. you’re a ugly monkey. xoxo

8. You guys are bright and facety to call sally ugly. I don’t think she would send in her own picture cuz she knows u guys would bash her. I don’t think sally is ugly. And sally a good gyal Weh work and hustle pon di side. Y’all too wicked it would be way to obvious. Most butches are ugly af without lace wig and make up and contour and concealers