From Wednesday the 19 of June jps accidentally cut off my light I called them more than 10 times daily and all them a do it lodging report and on Saturday the 22 of June them come after 10 in the night to check if i have light when them realized that there’s no light the man ago tell mi seh the person who have the key for the box in his bed ,when I call Sunday the 23 of June the ppl them a tell me seh the report was deleted so I had to lodge another report again and get another reference number ,i told them how much of my meats spoil the peopl them a tell me seh them dont compensate for that i am tiref of them ,bare on mind I tel them my baby have asthma and him affi use him pump and all now them nuh call to give any updates
Sorry fi hear dat di asthma ting seerus. But yuh shudda dus go round di cawna go to missa D and him wee connection it back fi yuh and tek back some a di light wah yuu fi get a nuh teef yuh huddana teef it a dus borrow.. dem luddy. System frig up dung deh bout key, bunch of bullshit.
buy solar panel