BUT IF SHE WAA MINE FOOTA DAT A FI HAR PROBLEM

Yesterday MiniOprah post was about caaan badda with the boring and snoring, now she’s telling us she’s happy over here with footahype
Nah lie foota obeah strong , him ancestors dem love him bad, because him beat her left right and center and she can’t leave no matter what , but she too fool fool , cause Foota no waan no body , him a pray fi ishawna come back
Him deh a Turks and Caicos twenty four seven and me know seh a she a fly him in , cause him talk daily seh woman affi mind him.

7 thoughts on “BUT IF SHE WAA MINE FOOTA DAT A FI HAR PROBLEM

1. :hoax2 :malu2 :hotrit Sender consider how much of a sick fcuk you are to keep sending her in and commenting how dat she is to be minding wasteman Foota!!Then if she is so far gone fool fool,wha bout you who Foota reject n it mek yuh tek set pon MiniOprah !!

Why u don’t address di big mouth,big foot man since a him yuh a pine over n want back yuh spot fi mind him!!??Leave Minioprah alone cuz she’s not your problem and go get psychiatric help urgently!! :nerd

2. Welcome to Jamaica, the land where everyone hates Foota Hype, a man who makes a lot of sense most time he opens his mouth, but adores a fool like L..A. Lewis who says phuckery EVERYTIME he opens his mouth or tweets and Mackareal who’s claim to fame is being ugly as phuck and claiming to take people’s man… Backwards azz people..

3. Anonymous 2:50 talk truth tho, I love listening to his reasoning and it’s always truth, more time dem bash him BUT he don’t ever tell no lie.

4. Anonymous 2:50 talk truth!! Anybody weh TRY fi stand fi the right things always get bun out and nuh get no ratings.