:ngakak I honestly dont know what some women see in Pink Panther. And a nuff pu$$y him get before and during the marriage. I just dont get it. He could never see my front much less phuck it all if me did a sell front.
Apple wan strangle the man because she want the mobay man me woulda strangle the husband to because him fool no rass . The mobay man a sleep wid Apple and when me look a him and Apple me see in the man party icon you a one big clown . All a take mic in a your mate party ..me stand up a the bar and see the man fren no stop laugh after you .uou so call wife no stop style you a road ..apple stop hide and sleep with the man because the man not leaving his baby mom , you too careless for a socall wife if a me like icon me lef you , everybody chat you say you careless ..me wan the man woman buss you ass .everyway you follo up the man and go tek off your draws behind icon back , all of your fren dem know bout and the man all dem a wicked to
I look at my man when he’s sleeping and smile because he looks so at peace. My man is handsome, him nuh bleach so I cannot relate to you Apple
Just Died….lol
lmfaooooooo
How long them deh or married ?
If and when this thought reach you then you have no business sleeping with him…ever.
Time to part ways.
YardieT! come get yu girl! She premeditating Oo.
:angel :request :peluk :alay :hope :supermaho :kr ..Sistagirl PP it’s ok to premeditated if it’s for a worthy cause enuh!!
Gruuuung! Me fi get you on the ready :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :kiss
:ngakak I honestly dont know what some women see in Pink Panther. And a nuff pu$$y him get before and during the marriage. I just dont get it. He could never see my front much less phuck it all if me did a sell front.
Anyhoot. H r u doing girl :peluk
Interesting
Seriously senda!
zapple WHATS GOING ON HERE,TROUBLE IN FAKE LIFE,I MEANT PARADISE, CHO.
:hammer
:hammer PINK PANTHER have me a grunnnng again! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Hope all is well :kiss
Apple wan strangle the man because she want the mobay man me woulda strangle the husband to because him fool no rass . The mobay man a sleep wid Apple and when me look a him and Apple me see in the man party icon you a one big clown . All a take mic in a your mate party ..me stand up a the bar and see the man fren no stop laugh after you .uou so call wife no stop style you a road ..apple stop hide and sleep with the man because the man not leaving his baby mom , you too careless for a socall wife if a me like icon me lef you , everybody chat you say you careless ..me wan the man woman buss you ass .everyway you follo up the man and go tek off your draws behind icon back , all of your fren dem know bout and the man all dem a wicked to