Somebody tell mi why squidley baby sausage nu wear har size, asking for a friend. This selector weh name Squidley dun people more than anybody else and look at him woman
5 thoughts on “DI HAND WAA RUN COME UP TO”
Dah girl yah hab sense…caaah basically she a use one bird kill 2 stone… She a leave pawty guh straight a church.
Miss Piggy ina clothes.. When I saw dis stuff turkey roll een ina Di size 10 frock knowing shi is a size 16 I said to myself “dis bitch is either delusional or high on bleach” Dancehall is one big Muppet show. Su come cross Miss Piggy!
Dah girl yah hab sense…caaah basically she a use one bird kill 2 stone… She a leave pawty guh straight a church.
Lol, never fail to make me laugh!!
She dress like she just coming from a wedding.
Miss Piggy ina clothes.. When I saw dis stuff turkey roll een ina Di size 10 frock knowing shi is a size 16 I said to myself “dis bitch is either delusional or high on bleach” Dancehall is one big Muppet show. Su come cross Miss Piggy!
Is that the original vagina belly girl from ova blog days