Good day pinky. Hide my ID
Suh me see a number n a paper with a name daisy under it (or a just that me eye dem did waah see at the time) inna mi husband pocket. Mi start pon him case bout it and as every second goes by, d more mi waa end him. Anyway him deh deh a tell mi him nuh tek nuhbody number nd a plead with mi bout it. Yuh know who never dida tek nuh chat. Him seh him agu call the number suh mi seh alright. Him call the number 3 times n no response. Mi still in my firey state now a bad him up sameway den mi hear him seh,
“hold on, waa yuh new digicel number?”
Mi start get pissed even more because is like Mia seh weh dat affi do with ntn. Anyway, him gu use d bathroom n one mind seh check d new number! Lo and behold ! Mi new number match the number pon the paper and when mi look back pon the name under the number, mi see digicel! Ntn more than him dida send credit to mi new number, give the ppl dem d paper with the number nd d network and dem gi him back when dem dun n him tek it shuv inna him pocket. He is off the hook but mi cya tell him that. Mi affi stay mad at him because mi nuh waa look like eediat. Along the way mi just agu tell him look I believe you because me cya mek him know seh mi handle him suh fi ntn! D amount a dutty yie n attitude giving mi affi fake.
Poor yu. All that and poor Daisy don’t exist.
Imagine if you situation did escalate…
Met, where is Simplicity? Long time mi nuh see her post anything.