Hmid deh plz I’m 22 me and this guys a talk from grade nine we break up him go foreign and come back and we start talk again me useto to live with him and him family and living with him I was young like in grade ten and he’s 3 years older than me living with him him bring a new woman there every day all me friend dem him bring there come f**k and I couldn’t do anything avoid it than cry and he would fight me and them thing cause me did young I was like 16 him end up go back a foreign and stay some some time so I grow up start grow nice turn hot gyal now and dem thing deh him come back for foreign we start talk back again bout a month in the relationship we had a argument we start cuss till him lick me so I wasn’t the one now to take the licks no more so me decide fe cut so me tell him seh it ova him always a seh me cya get no good man and all a that me end up lef him and a month after me start date this nice guy nicer than him work and drive him big x6 Bimma brown and nice suh
Bwoii see me a post and start up ina him feelings bout me have man bwoii start bawl to me get mAwga I honesty don’t even got to feelings at all for him but u know true we a come from far me no like hurt ppl so I have to pretend like we a talk but him no see me I just want him to be happy but him start take things too serious so just tell him the truth that I can’t date him no more I have to move on with the guy he’s been crying and now I’m all up in my feeling cause I don’t like ppl beening sad
All this years I wanted to bill with him him never want that now me move on with someone better than him him want me smh
You better keep building with you new mans and stop let the old one manipulate you.
Tell the new man you want to go back to school.
hahaha yuh wicked hahaha – tell di new man yuh waah guh back a school.. m dead – yo yuh a wicked ,, got me bawling @ work