FOOTA HYPE GET A PIECE BEATEN LASTNIGHT A GRANTS PEN!! DEN FOOTA HOW YUH CUDDEN CHAP DEM MAN DEH INA DEM HEAD LIKE DI NEXT YUTE?? HAYYYYYYYYYYY……..DETAILS SOON
Ace killa an foota nuh close like dat no more…foota is not a yute weh f**k roun ppl but dem yute yah nowadays nuh really rate selectas das y dem always a get beatn lol
that is so UNSEXY lol
F**KA HIM LOVE GWAAN LIKE HIM BAD.TEK BUSS ASS BOY
Foota knw who fi romp with. Dem jus fi beat out yuh claat. Yuh fava King Kong
Them should a kill him chat too much , big pussy chat woman too much one big gal
You think mr. Lex friend dem did ago make you get away.
How killa never dah dah fi help you out of this one.
nuh mix killa now….badman noe which a which war fi buy out
nuh mix killa now…badman noe which war fi buy out
shani good Evelin ooooooo mi did figet fi sign in
So weh dem beat him fah?? Ishana or juss di usual running off of him mouth??
Ace killa an foota nuh close like dat no more…foota is not a yute weh f**k roun ppl but dem yute yah nowadays nuh really rate selectas das y dem always a get beatn lol
Eveninggggggggg
But stopppp Lexus beat Foota because him a :lapar :lapar di whole a di ting dem n no lef non fi him tory come to bump oooo
Mi ask bout this nobody nuh hear bout it a pen
yesss a pen
met you lie bad i swear you ole wicked smfh. go get a life you miserable witch!! i know your not going to post this but whatever you wicked witch
mi sure mi nuh old like where u coming from …if mi a witch what is you and di rest of you?
:ngakak
Simply if mi ansa dat person…………oh gawwd
some people hole come in like palmolive …….a only grease it can tek fi strip :travel