Hi met,I want everyone to know that am in love with this man for so long I’ve never met him before but there’s something about him that I like. I would like to know some info on him before I make my move what does he do for a living,is he married or live with a women,kids please to help me
Met do the match mate it’s getting nice out side so woman a look man. Man looking woman..
Fa real sexy
“Live with a women”??? Dwrcllll!!!!
Make ur move sista nothing wrong wit that
“Please to help me” help yourself to a good dictionary and decent grammar book like the First Aid in English wha me use to use a jamaica in a grade 4
This gyal right in har head or naw … Wtf .. Atleast good luck mama caw him Eva a look gyal fi mine him yuh sound desperate gallan .. Good luck … Dwrcl
Don’t you want to know if the man a battyman or if he’s on the down low, if he’s a woman beater, if he has a clean bill of health, if him have a rap sheet? You cannot be in love with someone you don’t know and I’m sure he would have noticed you on your many encounters.
this shit is.funny as hell :ngakak :malu :ngakak @ sexy :2thumbup
Funny and stupid………..could this be Peaches and her family trying to throw us viewers off…………
yes to all ur question, hes a cook and a promoter and if u like baby dick he have one
:tkp
U ain’t leaving me in here u know :ngacir: :ngacir:
no come come :tkp :tkp
:cystg :hammer
how wi know is a oman want to match make? maybe is a burl asking.
anyways, i sense sikes a use, cuz mi refuse to believe a man or a woman would be so desperate and thirsty. :hoax2
I don’t c anything wrong wid liking a person. I like him I saw him @ a boat ride years ago and a party once, say hi dat was it.
We’ll 1 him live with him baby mother an kids in the Bronx 2 him name a call pon batty 3 him a f**k mix up peaches 4 him have out side baby mother 5 u have to mine him 6 him is a f**king liar. 7 him use to f**k Betty boo 8 think before u make any move do u good home work. Him like man
Sender you sound desperate but mek mi help you out! Him like man & woman so you have a chance, if you can give him a threesome him will start stalk you always deh a strip club a look stripper fi join him n him gal or him n him man! Him is not a cook him wash pot n plate a one restaurant a manhattan . Mi ketch him n gq Dwight inna him car one night mi never c dem a do nuttin though! I think him live a queens or bronx him use to f**k horing Toya sort out n tek har $ n tings me f**k him one time n him beg me pay him phone bill n fi buy him a sneakers me jus pay the phone bill and cut can bother him have 3 daughter 1 fi one ugly black big head tuff face gal from di bronx him use to f**k Paul range but mi no know wah happen between them n them break up him say peaches have in false teeth wah drop out when she did a suck him hood so him mek har lick him batty instead and massage it with har gums so him mus did deh wid har at one point in time! Him n Betty boo cool but him a f**k Courtney fat belly Marcia daughter yes him lie fi true
______________________________________________________________________________________________________________
no dah comment yah sweet______________________________________
cum yah man yuh too damn gud tuh be chue,yuh id run nuh chee sum wid him?!?!?
yuh did knw him into man tuh b4 yuh dash out?!?!?
a wah mek yuh really pay de phone bill??!?!?
:request
“peaches have in false teeth wah drop out when she did a suck him hood so him mek har lick him batty instead” _______________:tkp