Dancehall Celebrities New York April 19, 2017 by Met Bob dem send the wrong name shorty is the Original BAD DRAG SHORTY WEH YA SEH STILL HOLD YUH MON all of the army money still look bad Jamaica up 😂😂😂
Bad drag shawty dwcl look pun har hair she kno she able mygirl da army money is not doin enough for u or Steve tellin it for him next gal a queens Reply
Shorty is one ugly stay bad drag looking Bitch.har mouth look nasty and her clothes and body look disgusting I saw her at a party in ja in some naked stay bad clothes and mi shame for her I was so embarrassed for poor nasty mix up stay bad shorty Reply
Any man wi stay wid har cause she LOVE MINE MAN… lol and ever stay bad fi smaddy wah love chat she shoulda stay good kmt next tired fi hear bout she Reply
Bad drag shawty dwcl look pun har hair she kno she able mygirl da army money is not doin enough for u or Steve tellin it for him next gal a queens
This gal ever stay bad,all the brands she wearing nah do shit fi her.
Shorty is one ugly stay bad drag looking Bitch.har mouth look nasty and her clothes and body look disgusting I saw her at a party in ja in some naked stay bad clothes and mi shame for her I was so embarrassed for poor nasty mix up stay bad shorty
Any man wi stay wid har cause she LOVE MINE MAN… lol and ever stay bad fi smaddy wah love chat she shoulda stay good kmt next tired fi hear bout she
Wat a gyal fi brag bout har grimy life .life soon humble har ugly rass