A DI FIRST MI EVA SEE A WOMAN DRAPE A MAN AND BEAT HIM SO

DRAPE-Optimized

And him dont try strike back not one time eh?

Posted by Jamaicanmateyangroupie Pinkwall on Monday, January 25, 2016

AND BEFORE HIM LICK HAR BACK HIM A HOLD HIM HEAD

30 thoughts on “A DI FIRST MI EVA SEE A WOMAN DRAPE A MAN AND BEAT HIM SO

1. YU SEE IT TO?! I was wondering if she a wear glasses to rass!!!!!!! That gal have spirit pon har no camera light neva play no part in that at all!

:shakehand2

1. Mek him did lick har and see how him get rush.

Women are evolving into something outside of what we know as feminine. We are to become warriors when we are call to do battle, not go hunting for war.

But look at the gal eyes glowing! Demon

Met, I’m use to seeing goat features pon the obeah woka dem, but a the first me see those type of eyes…

1. Me nah tell no loe inno a whole heap a disadvantage and lick woman get from man a wul yah, but me no feel good watching this st all. Unless somebody ago come confirm say him chuvle har daughter, bun down har house or something to that effect. Him no look too hundred neither and me mother always say you no fi cruel to dum things.

2. If a my bredda dat she get kick dung flat a grung…. a wahppen yuh him if mi can beat yuh like dat mi nuh want yuh

3. F**kry dis suh everybody stan up and watch and nuh intervene? Awah suh bout she? She a DON or sumn??? She must gas and light alive wicked rass witch! A cuz him soft

4. Mi nuh sorry fi him because is must be a idiot dis..kmt..she must have secret fi him or him kotch har yard, because mi neva know seh man can worthless suh, not even fi try something, mi only cud a watch part of it

5. 2 sugars an milk yuh on to something. Only somebody who know dem very wrong would take a public beat down like that without defending himself. Nah look cause that anger she showing nuh nawmal and it looks like people are actually egging her on a weh sum much bokkle come from?

6. At first mi did a say alright since chin uproar wid di padlock gyal dem a stand up for themselves. But after watching the whole thing.. Dis a wicked. Look how our ppl stay everybody tan up a watch or mek video.. Di gyal even bruck di bottle across the man head.. Dat no right… Domestic violence should not be tolerated..wether man or woman. #alllivesmatter
    P.s- yaaaaowww that girl tho

7. The woman looks possessed with the spirit of aggression and the man looks possessed with the spirit of dumbness. Or maybe she is his pimp.

1. :hammer oh boy!

If I detect a trace of weakness or femininity in any man me did de wid me gone (present one a warrior throughout him life cycles).

At 5″ I’ve fist to cuff with 3 men and challenge a few others because they put me in a state of fight or flight, but me nah just drape no man like that.

Met, cunny buck was known to drape men and all gun but dem up. She had to bulldagga genes

8. What the hell? I hope someone who knows the story come and explain because I don’t understand this at all. This a history.

9. Gn,if yall listen clearly u can hear she say him tell lie pon her or ask why him tell lie pon har!! This is wrang,We condemned the beating of any man by a woman for such a flimsy excuse!!strongly condemned….although she dun condemned already fromm the looks Inna di eyeballs!!no sah look ya Saranwrap!!!

10. A dat unu waa see don’t? If the roles were reversed there would be a massive outcry. So let me ask, Is that a good man? Is that a real man? He did not strike her, so does he deserve respect?

Real Talk 😡

11. This nuh normal at all…nuh agree wid no woman a lick no man or vis versa, unless as one person seh him rape di daughter, son, grandmadda or father/granfadda and then some or sommn, but if is just domestic violence it nuh right.dah gal muss hab on a yeiglass caz har yei nu normal eidah

12. The fact that we all saw the demon in her. Means we must all be Gods Chosen ones. Congregating on the pink wall. loooooooooooooooooooooooooool

13. Violence dd haffi fi gwaan. Mi naw lie mi naw tan up tek 1 mutchless 20 lick fran nobody…fi har maskeeta foot ezy fi kick weh…

14. When I was watching this video mi seh to mi self why is this happen and happening for such a long period of time… I think I saw two men try to hold on pon the women and she a argue and cuss with dem and they just said forget and let the drama continued… she was too damn hype and she let that egg har on with all the on lookers… My question is what if he would of knocked her out, would he have gotten a beating from the men, we don’t know why he didn’t react to her blows… I want to know why were there so much bottles around that she just kept easily picking them up… She was dead wrong for abusing him like that OK one hit go bout your business but several hits… I just do not understand why he couldn’t break loose from this woman he had the chance to do so… He let it carry on that long, your cries to her did not make her let you go… But the woman is a wicked woman she won’t have no man wanting to sleep in har bed at all… We see men killing woman for all types of things… She better watch out he don’t come and kill har in har sleep one night…

15. Di man all a look to di crow fi help… Him kno someting dats him not even try a ting… Anada ting.. har bredda a probably badman n him nuh wah be beheaded… Di man not even try flash har aaf n run, him tanup n tek lick to claat… Wi only si di evil, but him know di evil first n second hand.. Him affi go lay low fi a while… Di beating nice a dan di dance…

16. Wow! It shocking how desensitized and wicked people have become in Jamaica that people can stanup and record violence… I can’t even bear fi watch people fight fist to fist much less being hit with an object.
    People rather watch people get hurt than step forward and stop it; look how we behave towards each other? Sickening!!!

17. Mi applaud the man, he’s no less than one.. Mi hear some woman a seh “if a fi dem man/bredda weh him woulda duh” but to be honest that is not a good man.
    A good man would try to diffuse the situation and restraint yuh..
    Suh mi applaud him ina a way because some bwoy woulda tab(stab) har up and killed her or thump har ina har face, would that have been better? Smh
    Black women always a bawl bout dem wah a thuggy thuggy but when di thug beat yuh like Ray Rice because spit at him nuh look nuh pity!
    Her eyes are glossy so she might have some medical condition or possess..

Afternoon Met and Metters!