A DUDUS FAMILY DIS FI REAL?

32 thoughts on “A DUDUS FAMILY DIS FI REAL?

1. MEt she and DUdus is NOOOO family. She come from Tivoli and know dem from pickni days. She married one a Dudus wutliss cousina and gi him paypas thats how the Har last name is COKE.

2. @Fam you need to go back to school and learn to spell cuz you know nothing bout my life … You sound mad cuz maybe you was one of my husband f**ka gal.@ cocky face hyper I don’t need to look hype ok cuz my name Speaks for it self . But thank for the love cuz without you haters where would I be✌️ You all motivate me to be the best I can be

1. Bobbette you have the nerves fi come ova yah a seek extra attention?? stay ova Fb weh alll of your life unfolds. Eveyday you get up a cuss and always in a man Passa Passa. I don’t want None a di man dem weh you been with cause if them pick you, then them is not worth my good good PusC. You and Duddus is NOOO family so where am I wrong. I don’t blame Devon fi use you and runn leff you when him get the paypas. Go look a work and start act like a real big woman and come off a FB wid you one bag a tracing everyday. mi sicck a you now man. If TIshy was you real fren like she claims she woulda tell you stop embarass yourself like that pon social media. Every God dyam day you a war wid the man dem ova dem hood. Why you want people fi think you and this man a family? when the Feds dem draw een you arse fi some kinda questioning a bett you you clear up say you ano family real quick. It’s surely not money meck you a war wid dem. DOh come back ova yah come piss me off. YOu look just as stupid and bad like the woman weh you a war wid Tokkey ova and unuh a di same age.. Since you and Dudus is sooo much Family, gwan go teck the key fi Garden and tunn di Mayor now.

3. My girl u weak only weak ppl behave like this on social media …go sidung one side and stop it anywhere there is anger there is pain goh pray and stop being bitter on social media

4. Good morning : Met please have these illiterate people use spell check before you allowed them to comments on your page ……its so sad that you all run to come talk bout me and can’t spell dwl if you all need to know about my life just inbox me and i will be the only one that can tell you my story . Met its so sad to see these worthless gal who dont have a pot to piss in and can come talk bout people lifes.you all need to put this much energy in getting a green card and a job so you all dont spend all day on IG,FB,PW. but once again thank you its a pleasure to grace your wall.

1. ok Since you are soo corrct let me correct you writing now..

Good MORNING Met,please have these illiterate people use spell check before you ALLOW them to COMMENT on your page ……IT’S so sad that you all run to come talk bout me and can’t spell dwl. IF you all need to know about my life just inbox me and I will be the only one that can tell you my story . Met IT’S so sad to see these worthless galS who DON’T have a pot to piss in and can come talk bout people LIVES. YOU all need to put this much energy in getting a Green Card and a job so you all DON’T spend all day on IG,FB,PW. but once again thank you its a pleasure to grace your wall.

LOok at the corrections in all CAPS..
      Me no have no more time fi correct di rest..

5. Bobette stop chat cause D gal nah tell no lie a u send d story pon pinkwall cause u nah get d hype u a luk pon facebook wi noh wah goh back a no school. Unlike u wi have street cred wi noh fool we can count wi money u love too much hype bobbette u noh get over d man yet dats y u a behave soh . U an dudus no reletive u always dou dat fi meck.ppl tink.u a bad gal move fr yah wid u big ole carless retire body u live war too much .

6. And u a chat bout job an greencard bobbette declare u assests ppl wid out greencard a live better dan u asshole plus Donal trump anoh God u mind dutty an badmind , u friend dem fi beware a u a ur kind call immigration pon ppl u a chat bout work’ an dah pon social media u noh fi chat cause only pon social media u get attention.. cause ppl fraid a u inna real life u a news carrier an u bad mind everything u si ppl wid u run goh buy it wid u crazy glue and cement body gwan yah mi dear… u tink u a big deal u a dalla menu ole gal u dah pon social media just like every bady else soh move fr yah u send in the gal.pon pinkwall thinking u would get ppl fi cuss her u too badmind an nagging dats y d man lef u cause d man sah u wah cum deal wid him like boy cause u help him same how u a behave pon social media a same way u behave a u yaad u always dah pon phone and always inna mix up u big bitch

7. Met OH, Dem juss Kill one di bad men Crownies dung a town. ” FRenchie”. Dem have di video a circulate wid him dead body ina di back a di police van,… oh my di war is getting sickerr..

8. i know this girl and i neve see her in any mix up so it seem to me that uno a pick up somebody business pan unno head and i neva see the girl write seh she was his family the only thing i see she seh was ask her about her business and you all seem to have up this girl longtime and was waiting like dog fi run in but you all look like fools cause mi deh pan her page and she is a supervisor and i always see her put up pic at work. uno mad cuz she nuh in a uno rayy rayy life cuz i dont see her on the street or at dance…..uno go chill and find more important thing to talk bout than people business smfh uno happy met give uno a page fi uno come hide and cuss out people cause uno is no bad gal cuz a she a only mi see use her name everybody else hide under Anonymos f***g fool you can a cuss people and a hide .

9. @fam why you worrying about someone else business. You need to get a life of your own. Ppl weh have them man and their life is happy nuh have time to be posting other ppl business up.

10. The ppl weh find time to comment on other ppl business on this site is the ones inna furnish room or a sleep Pom ppl floor while the owner fi the apt deh a work or the thief dem and who nuh have no rass papers fi go work. Unuh have a lot of time pon unuh bloodclath hands. Election a come up nuff a unuh a go the f**k home, yes trump a go send unuh home pon him plane since ice nuh have no money fi send home unuh nasty worthless ass home. Dem unuh will realize how unuh sidung a foreign and waste time

11. Why unuh so press about this girl and what she do. Weh unuh a do.? Election a come. Trump ago mek American great again when him send home all unuh illegals who walk and mek problem and worry bout ppl business than unuh own. And I’m voting for him fi get unuh out. Me tired a unuh. The rass ppl dem don’t even want to work amongst yall.
    and unuh need fi know a lot of ppl have the same sentiments about unuh. And fi the bitch weh say she send this to met fi a hype” I see you have a low ass mentality. I can’t even answer some a unuh comments it’s like me talking to a mad bloodclath person. Go look life nasty ppl. Which other nations carry on like unuh Jamaican. met, when November 8 come mek see how much a dem can post that dem go vote fi mek this country better fi dem are dem Pickny since as dem post the girl business up

1. I hope Trump bring in some book and some educational items fi u because you can read but a baby can read teach u cause u know di words dem by sight ONLY.

12. Nasty met you need fi go do some fieldwork with your unhappy self. The things you post just shows you are not even human. No character. No morals. No integrity. You know how much real issues going on today, are you posting that. You nasty one eye nasty looking bat. You need to get facts before you post garbage bout ppl. A jealous you jealous a di ppl dem why you stay posting these shit. Your mind low and wasted. You have no chill button weh you post bout ppls lives.

13. You nuh see say IG replace. You talk bout the same ppl same topic every year di ppl dem tired a you. Go look a life Satan. The ppl dem weh you live pon dem name don’t event acknowledge you satan. Who mek you ugly. A nuh dem. Tek that up wid who shit you out.

14. I never understand why some people with citizenship seems to feel like they are untouchable.We all,can have that shit revoked. If YOU WASN’T BORN IN America you are not SaFE..Gtfoh

15. Why you don’t post the other comments that I sent. Now you’re being selective of what you post. Really!!!! When the ppl send in post about ppl kids, how you not post that. One eye bat “duppy know who fi frighten” met the thief send the post to you this morning or lastnight and you run go put it up. Only 23 comments and half of that is me and you going back and forth. You nuh see say the ppl dem tired a your mix up. You coming like rotten fish. Nuh body nah follow you anymore. You’re last year trash. ⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰ go look a real job. Journalist job pays. New station want good journalist. New paper want journalist. What the f**k is you doing. Leave the minority mek we strive. We done already a get a fight from the 1% for we sink color and culture and now you weh deh a bottom. You coming like crab inna barrel. Don’t like fi see other ppl prosper.

16. Fam what a way you a watch this girl Facebook like is your page and you sound like a you send this in cuz the way how you coming at this girl is like she tek someone from you are you mad seh the two man weh she tek you did want one and dem Neva want you Fam why you mad at the girl all you had to do is delete your self off her f**g page but you sit down pan it so you can come talk up now and a how you all know the girl man name like you have up the girl Fam shame on you cuz this was not bout you it was about the girl but you come buy out her business Fam why you sound so hurt by this girl life . Fam come on talk the truth bout why you mad at this girl cuz it seem like you have a lot on your mind and mi ago wait pan you fi come talk what’s the real problem Fam your life is sad and you need a man maybe she can give you one like how you seh her man left her Fam go see if him can come give you. Your green card cuz you need the help or maybe the girl can help you like how help the get him ( pay pass ) lol you kill mi

17. @side eye since “we all can have it revoked” I will assume you know the only way. Not because a person come here from another country wanting better for themselves suppose to support the ones who is here painting our culture in a bad light. I don’t know where you come from with this untouchable agrument. Unuh ppl don’t read for understanding. Unuh only read fi respond. Cause look weh you took away from my post. Smh.

18. Dear Bob the builder, it’s clear that despite the fact that you divorce the man six years ago and re married, where is the good good husband you just get. Him gone already too, you nun see say your hold big like green card line, once it issue the man dem cut. No man your life sad bad worst than funeral. You first write the woman pon facebook Both ex husband still ah f**k you, u should of shame. Cause anything me throw weh me nah tek bad. You constantly harass the woman then when she ah trace you back you block her. Bob the builder your a joke, your a computer bad gyal. Yuh send threat but when you get the opportunity to be bad, all you can do is whisper in a ears like you f**k gyal. My girl your ex husband weh you constantly warring for say your hole big like outside and wide like the Pacific Ocean, him don’t want you. Him say your hole salt, and coming like uber the cheapest thing pon the market. You need fi take the supervisor money them claim your Mek and go reverse your loose hole. No man no want you, just green card hoe. You is really a clown. You need professional help, cause if you don’t want the man why you come here with your problems. Take it to the Lord in prayer and ask that he can give your a miracle. A miracle that consist of a member hole, personality, pride and ambition. you deh pon Internet a cuss fi a man that dont even return your phone calls or even look at you or even care if you exist. This bitch acting like she young, old age ah show pon you, your over forty n still reside with your mother. The whole unno and the dogs them sleep and piss up the one bed and the little couch. Ain’t that why the first husband cut. How him fi pay bill if the section 8 apt that’s like a tenement yard. Unno pack up like sardine n your worry bout ppl. Bitch since you want attention….didn’t the same ex man you fight fa use you like uber fi go queens fi go look fi somebody and you vex cause you beg him f**k and him say him hood don’t have no nature fi you, green arm gyal. You vex true your son love him mother in law. A bay it hurt yuh bad, we know we understand. P.s. The time you den pon social media a war ova the ex f**k, you should pon one batter ride and a new face and go Jamaica fi find a new user fi bring up. Ah nuff man deh a JA want green card too and you deh here joking out the thing, yuh fi buss them like balloon too. You hole a cocky chiller, go cool off one fi a while pon.

19. Bobbet mi rate you to bloodclatt cuz you have two man and your two mate deh pan Met ago mad cuz how dem know how your pussy big and you nuh f**k gal what a stress pan met unno can stop worry bout the gal life now man cuz unno look sad cuz she a dis and she a dat but unno deh with or what left unno look like some fool a cuss the gal bout her husband why the f**k you care if she and deh man left or not smfh at you bicthes cuz it’s seem to me you all want to be like this gal so bad cuz her life is a big problem to you all how much man unno tek and unno nah talk bout dem and unno must talk bout the man dem weh left unno too cuz she is not the 1st and she won’t be the last gal man left …. You have the man now with unno good pussy and still can’t get no help at least she help two man but unno good pussy cuz help unno cuz unno nuh have no man a tek care a unno or a big unno up unno life sad mad cuz all this cuz you want to know if her left her go ask the gal or go look fi the man and ask him cuz unno life unhappy bad cuz if a me have her what left mi would a enjoy the man and stop worry bout the man she have now kmft at you bitches cuz she a mad unno to bloodclatt

20. Nation you a 55 yr old woman and you a come cuss mi bout a man weh mi deh with for 17yr and weh in a my life for 22yr today . Nation don’t mek your self look bad how you ago mad at mi fi give him green card and a mi son fada why you a come pan here like you is somebody and if mi Neva put him out you could a Neva get him dwl why you don’t help him cuz from mi tek back mi car 6yr now is a Bicycle him have and all mi kids dem have car and you a big thief and hype with man Pan Bicycle go get him a drivers license.Help tek shame out a him eyes cuz Nation you and him don’t mek one right now him a worthless man cuz from sun up to sun down him deh pan road a sell 5&10 bags and still nuh have nuh money …Nation the only thing him can do for me is use the food stamp card and buy food and call mi fi come eat smh bout my yard you nuh see you a fool cuz a deh same yard man live for 17yr an never had no problem wid it . Ah nuh my fault you can’t live COMFORTABLE , But you should be mad cuz 6yr with a man weh have him papers and nah help u . Just stop cuz you only making him look bad cuz a mi a him brains and his eye the only thing him control is his dick….What you need fi do is tell him to go back too school cuz a mi did a teach him how to read so you need to pick up where I left off if you love him so don’t be mad at mi cuz the dumb a lead the blind just tell him to stop send mi pix ,video of him cocky and stop cuss mi out bout man. I don’t talk things I can’t prove so this no good pussy was doing something right .Nuh man Neva left mi yet a sick mi sick a dem and I move the f**k on you should do the same . COME OFF AH MI BLOODCLAAT NAME NOW

21. Nation you a 55 yr old woman and you a come cuss mi bout a man weh mi deh with for 17yr and weh in a my life for 22yr today . Nation don’t mek your self look bad how you ago mad at mi fi give him green card and a mi son fada why you a come pan here like you is somebody and if mi Neva put him out you could a Neva get him dwl why you don’t help him cuz from mi tek back mi car 6yr now is a Bicycle him have and all mi kids dem have car and you a big thief and hype with man Pan Bicycle go get him a drivers license.Help tek shame out a him eyes cuz Nation you and him don’t mek one right now him a worthless man cuz from sun up to sun down him deh pan road a sell 5&10 bags and still nuh have nuh money …Nation the only thing him can do for me is use the food stamp card and buy food and call mi fi come eat smh bout my yard you nuh see you a fool cuz a deh same yard man live for 17yr an never had no problem wid it . Ah nuh my fault you can’t live COMFORTABLE , But you should be mad cuz 6yr with a man weh have him papers and nah help u . Just stop cuz you only making him look bad cuz a mi a him brains and his eye the only thing him control is his dick….What you need fi do is tell him to go back too school cuz a mi did a teach him how to read so you need to pick up where I left off if you love him so don’t be mad at mi cuz the dumb a lead the blind just tell him to stop send mi pix ,video of him cocky and stop cuss mi out bout man. I don’t talk things I can’t prove so this no good pussy was doing something right .Nuh man Neva left mi yet a sick mi sick a dem and I move the f**k on you should do the same . COME OFF AH MI BLOODCLAAT NAME NOW

Leave a Reply to Fam best friend Cancel reply