HMID why people can pretend so?me say I know this girl we live in the same yard the way she friendly as she see me door open a she that ready fi chat ..before me did know r dirty ways everytime me cook it would a coming like she and her pickney them me cook fa cause me mek sure every body get them share diffrent ..me say all along the gal a nyam n beg me out the gal nu stop chat me name with people that i dont even talk with ..to how the gal wicked the go chat me name with me man and me find out
Is because of me why she know my man because he was coming there to me and because she nuff a so she start talk up to him,after me find out me nu mek r any wiser I just act like I dont know nothing…me say the gal come round me same way and a laugh n talk with me if weh the man tell mi she say wasnt through I would not believe..but everytime me member and know that this gal is a bck stabber is like me mad fi tell her my mind..and all the line I draw and start avoided r is like the gal nu av nu
Shame ,so me start lock my door regular fi she nu pass n stop ..the gal know she wicked against me and still a pretend..me all did dream see the gal and one dog a after that me find out wat she was doing behind my bck ..the gal just dry eye but I just a wait fi burst out every thing that I know she did behind my back
The way the gal bad pon r mouth you dont av to chat people with her fi she come chat them ..all r fren dem weh me see r with I know them buisness cause as dem gone she just come chat and that fi one me stay far from her cause me know a the same thing she a do with me ..but God ago give r a beaten people like she will work obeah me just get hate the gal and me know she must know that I know something to how I move around her …but she just dry eye