Good day met this gyal yah pon fb Nieka Sweetz she fren everybody pon the books weh live a farrin just fie get money. BBC nuh need fie go look a job.
The ppl dem a talk bout you a farrin and its surrounding. You ginal me fren say u a go a small island go work and she send u money and all now u nuh travel. You walk and tell d ppl dem how u got visa and you a look mek up fie go a farrin….wow u did stop it. Dem ago bawl for you, u body ago find in a garbage heap. You send pic a farrin wid Damion u bf say a u cousin and him dead and you get money from bout 5 different ppl or more. Everyday you come pon fb a gwaan like u all that Scammer BBC go worrrrrrk. Gyal from Linstead and round d world don’t mek this bitch yah hype pin unuh a d biggest scammer gyal this just fie look pretty and wear long hair.
Me big know a who a help har but she a sell now but me sorry fie the owner of these goods cause dah little gyal yah bitter like gual!!!
Don’t go fight scamming wid deadly violence plz. Just tek dis learning experience and grow from it. As fi you,likkle miss wide set eyes,stop it yuh yeye too dry.