A NEXT SUCKING PICTURE A GUH ROUN WID SMADDY WHEY LOOK LIKE SPICE BUT DI PERSON BODY BROWNA AND DI MAN HAVE A VELLY LONG MIC………..AND FULL A TATTOO ..DUE TO DI SIZE OF THE HOOD MI NUH THINK A SPICE MAN DAT NEITHER AND WHA REACH MI WID PAMPUTAE NAH REACH MI AGEN ……….SUH MI DUS A ASK KAW IT MUS DEH ALL OVER DI NET AND DI PICTURE LOOK DOCTORED UP..IS SPICE HAR NAH??
So Met, mek wi see de piccha nuh? Mek we decide if a she or not.
Fa real!!!…we gotta see it in order tuh decide if ah she or na lol..
I don’t know if my phone but can’t see anything
Wow, she is pretty. Met they have a big manhunt going on for her…you not going to post her pic?
Delete my last comment met, it was for the lesbian article
ok
I don’t think its spice. I saw it on Instagram. Spice has a unique darkness. Not to say that there is anything wrong with being dark because there isn’t but the girl in the picture is not as dark as Spice.
I agree the complexion as I said before is off
but mi nuh hab twittah. mi no like when mek coki pic miss me enuh