Blem in Jamaica, Portmore October 7, 2014 by Met DI SENDER SEH GENDER TRANSFORMATION AND MI TINK DEM RIGHT BUT THIS IS NOT A GENDER
As a parent and me see my son ah transition like his my heart would hurt me bad. This your would do anything to be famous and that’s sad because I do think he has talent. All dis nuh necessary Reply
:ngakakMi dus hab one question fi di bleach out sumting….is which products yuh use fi get yuh puff so neat??? Mine kinda unruly wid nuff frizz. Reply
Good morning
DWL!!!!!!!!!!!!!! A mus joke dis!
:hoax2
alkinine dam bleach reach to the max
As a parent and me see my son ah transition like his my heart would hurt me bad. This your would do anything to be famous and that’s sad because I do think he has talent. All dis nuh necessary
:hotrit him no sah ah VYBZ KARTEL A DI DON SO DONT GAWN LIKE YU NAW TAK DI DJ STYLE.
dis is not a style both em an vbyz confuse and dem hav unnuh as fanz very warped :nohope:
Alkaline is on his way to a Halloween party, right?
dressed as kartel
Bleach reach and hairstyle neat..smdh
:ngakakMi dus hab one question fi di bleach out sumting….is which products yuh use fi get yuh puff so neat??? Mine kinda unruly wid nuff frizz.