A WHA DIS??????

26 thoughts on “A WHA DIS??????

1. suh ninja man son a duh special appearance,well seet deh him a capitalize from the lil viral video/pictures of him notice all now nobody nah call him by him birthday name all ppl deh pon a ninja man son….wen anuh wan ting a de next

2. Met a which part under di beach sand u did a cool out??? Oniel’s place a homosexuals headquarters!! Dem deal exclusively with gay parties!!

3. See it yah. Dem pupa lick right outta di closet. First time them keep dem dance in discreet places. Now major dance venue into play. I wonder the dj dem a batty man too. Smh

4. How romeo di great no deh pon it? By the way me hear from EXCELLENT source of romie say him have AIDS.Goodassss romie a true?

5. yeap it done ……no turning back ……dance hall batty man nah hide it no more …ohhhh i remember the good old days when man hide a sex man …..it was rumored that men were doing it “pan the river son the bank”…. R I P DANCEHALL MUSIC

6. Ninja man son name keemar Akeem valentine him live at annotto Bay he’s also married to a white man the wedding take place on a cruise ship in ochi him get convicted for lotto scamming and was fine 300,000and di money did tek a while fi pay him pet name in annotto Bay is actually NINJA

7. For those in the dark, who is O’neil? Gangsta? Looking at the facebook page for “O’neil’s Place, seem like they have lots of events at that location catering to everyone.

8. The owner has nothing to do with the parties that are kept there. Once you want the place u book it through the manager n pay ur money once the club is available for the date u want.

9. All mi know is de gyal dem ah yadd an abroad weh ah run down
    Spot light an hype man.
    Betta know seh from de dads to de shotta dem tuh de cooperate
    Man dem a batty blood clot mine
    Including oniel.
    An de die hard supporter /promoter dem ah chi chi rass man is ah world wide epidemic
    Ah gwan ah feminize de man dem
    Tru de music, clothing, tv,movies etc.
    An de whole ah dem ah fall fe it cause dem stand fe nothing
    An dem get more brazing bright an daring everday.
    My gawd disease disease disease
    Whole ah dem ah aids carrier
    Dat is ah must.
    Then de down low man dem ah hide an ah sick ppl gyal pickney.
    Even ninja man may not like him son lifestyle but wither
    Ninja beleive it or not him actually contrbute to who him is.
    People memba ninja use to wear him colorful braids wigs an all when scruch use to wear all sparkles inna ninja hair
    Ah bag jewelry bout front teeth gorgon etc.
    Know ah bwoy pickney ah look pon him father him father influence de choices him meck inna life ah father should
    Display streghth an teach ah young man how to be manly
    An secure as a young man etc.
    Teach ah child in the way he should grow ninja use to have threesome watch gyal ah suck out gyal bag ah tings
    An dis was de bwoy influence.
    Ah rock fort my daddy come from an memba mi daddy ah man
    An mi as ah empress grow wid milentacy an mi brother dem.
    Cause mi daddy was such ah strong man .suh yuh cant wear wigs an colorful braids an sparkles an expect yuh son not
    To become ah fish an a fisher of men .
    Ladies careful clothes uno legs tuh nuff ah dem

10. What about ninja pretty daughter from London mi hear he throw her outof his yard a ja the relationship between him n his kids not great

11. Yes Romeo bestie Pinky say outa her mouth that him have aides sometime a she buy him medications when she go a New York

12. Anonymous at 4:20
    Yes ninja have 19 pickney
    An dont have nuh good relation
    Wid none ah dem an dat saddddd
    London is beautiful fe tru him
    Get some nice lookin youth.
    But is very selfish all fe him self

13. dem a keep gay parties longtime & dewm never used to put the location on the posters until 3days before the party keep

14. Soh if unnu ago seh homosexuality is hereditary by suggesting he got it from his dad, then homosexuals can’t help being that way right? Sometimes unnu more confusing than them Kmt

15. I don’t have problems with gays, bisexuals and lesbians or how many other names they have for them but my thing is if you live in a country that doesn’t support your life style why are you putting it out there for every hater to see, you don’t know the mind of people these days, a person can see that flyer and have so much disgust and hate inna dem for that life style and go shoot up the entire venue… I see good looking men and they are gay I just can’t see it yet, look at the dark skin man pon the flyer behind this little fish looking boy what is this, smfh…. I get it they must live they life yes but not in a country that is not excepting and by the look of the flyer they are getting out there doing them now and do not care who knows and who sees…