A WHEY MICHIBOO DUH YAH NOW?

MICHIE DI PEOPLE DEM SEH YUH A CUSS BOUT CLOTHES AND WHEY YOU HAVE AND WHEY DEM HAVE..DI NEXT ONE WHEY SEH SHE LOAD UP HAR PICKNEY WID CLOTHES WHEY YUH TEEF SHE SHUDDA SHAME

13 thoughts on “A WHEY MICHIBOO DUH YAH NOW?

1. Tasha ya like problem if u live a new York ya dead long time not even a go talk bout dwn a yard stink pussy Tasha a wan kill BBC cause ya born sad dog shit!!!!

2. I’m so confused so much cussing going on about nothing. A bunch of worthless grown woman acting like little girls! SHAMEFUL BAD! Are yall serious!!Change uno life for the better in 2017 ooo

3. Look pon dem lay dung inna house a relax an dah cuss .. den dem call an beg , scam or goh sell sum puzzy or batty , smh nothing of substance dese bitzzh cuss bout all foolishness dem hate each other because of clothes an fukk gosh

4. Kmt…. dese hole dancehall ediot dem. Pot a call kettle black, none a dem nuh hot. Just a cuss and a gwarn like dem a sum body, you all need to join as one and stop the internet hype…foolishness
    Put your energy to better use man.. 2017 soon come, jus a bag of chatting….Clothes, bag and shoes…. really…that wha mek uni tick…. Mek next year come and unu a talk bout house….land… bettering yourself… something positive…. the worst thing it’s all the dancehall has been talking off there mouth….

5. Some one tell me why the man doh want steff in the salon & why tash involve herself and who win the fight. Steff ah tegs from she come ah foreign she wuda beat out tash rass. Why tas call much people name. What nadia dog pound Charlotte name call. Somebody weh know as really ah gwarn talk up.

6. Bad gal from south. Go suck yu madda an lef d gyal alone .. everybody tek set pon d gyal fi nutten an when she answer a she a d problem . Wish death on no one… because death is fi everydody.. if yu kno her pussy stink yu shouldnt put yu head deh

7. Tash cool before somebody beat ubad. Tash u look good but u start look good from breast do. tash you have a man but u nuh rate him cause yuh wine pon every man in dance. Tash yuh suck cocky and proud ah it. Tash u mix up. Tash steff beat u. Tash u f**k belly pain romey shortman. Tash first me see u in name brand since u and Kerry ah fren.

8. I can all see a unno have a problem wid Tash… but Tash a do it now… we all suck cock… so leave d girl alone!!! Illiterate whats with brand?? Jamaicans tho

1. Charlene, not because you walk and f**k and suck down the place means everyone is like you and Tasha…Furthermore, what is Tasha doing apart from walking round dancing up herself naked in dance ?

9. Tash needs to chill. This don’t look good yuh luv hype too much and nobody don’t know u from no where. A just wah dat yuh start look like somebody and yuh still nuh mek one. Real attention seeker