Hey pinks hmid and post, So I got in a r/ship with this guy soon after high School, soon after I met him I got pregnant, boy treat mi good and everything enuh, boy Neva even shout after me or ntg, one day mi Ina the room a breastfeed the bby and him phone a ring bt mi Neva move to it cz anuh my phone, him Ina the kitchen a cook and is like him a call mi fi bring the phone come by I didn’t hear him, dream the boy cuss some badwud afta mi that day a d fuss mi hear suh much badwud one time, dat a d first time him ever act aggressive towards me.. mi call mi mada and start cry to her and tell her mi waah come home she said I should come home so packed somethings and left wen he was gone… Few weeks after that would be new years, pinky him call me and seh mi fi bring him child come bcz him waah send new years with his family, stupid me went there bt it was late in the night Abt 9pm.wen I got there I saw one of his friend sitting outside so mi pass and seh goodnight
Him seh mi muss call mi bbyfada fi him, wen I went inside he was slping, mi wake him and tell him his friend is outside, pinks him wake up and start look fi some clothes like him a guh somewhere, so mi stand up beside him same way, a look b lick mi Ina mi head long time “MEK MI TELL YUH DIS PARI NUH LEF EH YARD WID MI PICKNEY”, mi gi him BK a lick Ina him head, and a deh duh it start.. wi start fight fi no reason..it reach a point where mi end up a police station bcz him claim seh him naah gimi mi bby mek mi lef mi muss gwaan lef her…suh wen mi guh a police station and Dem ask how mi want Dem help mi tell Dem fi jus mek mi get mi bby that’s all.. suh Dem accompany me to the yard, wen wi reach and Dem call him out Dem ask fi the bby, him seh the bby a slp, the police seh him muss bring the bby come big man a tell the police str88 up seh mi naah get the child. Police start rough him up nw and ask the bby a how much him nt even knw the child a hw much enuh! Or he lied maybe to keep her
The baby was 2 months at the time, the police ask if the bby Tek bottle so I said no and the liad seh yes, suh the police said to him he haffi guh gimi the bby tonight bcz him naave no breast fi feed the baby wid, suh Mia tell the policeman seh mi need some clothes for myself and the bby, jus enough to wear for Abt 2 days till mi mom can come fi the rest, yuh waah knw seh the boy pack up every muma rass except the baby Pampers, wipes powder etc.. suh mi struggle with round 50 bag dat night gaah mi yard.. likkle afta dat nw, round waah 2-3weeks him call me again seh mi fi come home, due to hw mi fool and well waah have a family mi run gone AGAIN… Pink this time it worst tblclt… Boy start gimi bun wid mi fren, he, she and the old lady to rass, and if mi chat bout it a problem, boy beat me like a me have him last name! Least likkle thing the boy woulda murder mi fa, and is like every mother’s day, Father’s day or any likkle holiday a war Ina the place,
Mi affi a wonda if mi cursed to rass, couple months dwn the line mi find out seh mi pregnant AGAIN mi tell him seh mi nuh waah bring the baby bcz at the time I was modeling for Pulse, the boy beg night and day fi keep the baby bcz he needs a son, suh mi decide to keep it, one night mi deh Pon WhatsApp, post boy with the caption “BABY DADDY, HATE HIM YF”. Only fi c one a mi ‘Friend’ post up bk him pick captioned “FUTURE BBY DADDY, LOVE HIM YF’ I was soooo surprised pinky mi nearly dead Ina the bed… Suh mi start call him same time, him answer after bou 3 am, suh mi seh “weh yuh deh?” him seh him deh a studio mi seh ok.. “Why B a post boy shi love you and a chat bou future bbyfada?” Goods hang up d phone same time.. mi call him BK him nuh answer den send a text bou him can explain, suh mi seh EXPLAIN DEN!!!, him start give some lame excuse.. couple days after dat mi Ina the room and him come in deh a purplex mi soul, suh mi start bitch bou wa happen, big man fling big tump
Ina mi back enuh, in my pregnant state! I expected anything from him bt dat fist frighten mi yf fi knw seh mi pregnant and a him want the baby, suh mi start avoid him even though wi live Ina the same house, him cuss mi wen mi nuh talk to him him cuss mi wen mi talk, mi did confused and nuh knw wa fi do, mi try lef him find mi back cz him knw weh mi live, the man did wicked to mi enuh, him want mi wash him clothes, him Ave machine and him waah mi use mi hand! Suh mi seh no dat naah guh happen bcz firstly, yuh naah help mi wid the baby yuh drive and yuh nt even woulda bring mi gaah supermarket, mi affi struggle with the bby and the bags and mi belly gaah supermarket, suh him start wash fi him self, bt the abuse still kept going, him call mi anything come a him mouth him nuh waah mi guh no weh, if mi do guh out wid mi friends wen mi come in BK him kill mi wid lick one day him bruck out piece a board outta the dining room chair and rap a USB cable round it and gimi some lick Ina mi slp
fast forward to March 22,2018, mi wake up the morning and the man a cuss mi and call mi some name deh, and him naah talk soft enuh the whole neighborhood can hear him, mi jus decide seh hey mi nuh waah deh yasso enuh as mi see him drive out the yard suh mi tell him mada lie seh Mia feel pain and mi ready fi ave bby bcz Mia feel pain, my bby Neva due till April 16,2018 (the same day the friend wa him cheat wid born) bt I mek him mada bring mi gaah hospital and mi tell the nurse Dem up deh lie seh Mia feel pain the ppl Dem check mi round 10 time an the bby nuh deh noweh near mi start act like Mia feel pain and the nurse put mi pon drip fi keep mi hydrated, mi deh there a slp den the nurse wake mi up and seh shi go inject sumn Ina the drip fi help mi, wat Eva shi put Ina the drip start mek mi feel some pain bt mi stay up deh 3 days the 22, 23, and finally the baby born Pon the 24 same day as me😍🙏… Pinky a the best three days mi have from mi knw d man..
Instead of the man being supportive of the birth of our 2nd bbygirl, the man a cuss bou y mi couldn’t tell HIM seh mi ready fi ave bby, anyways mi learn seh while mi deh a hospital him Ave gyal a d yard a fck while him supposed to be taking care of the first baby. Neva mek dat stress mi still, yuh knw seh couple weeks after mi and him have an argument AGAIN and mi decide seh mi naah stay this time enuh cz this man mek my life flash b4 my eyes will heap a time and god still spear mi!! Suh one day wen him gone mi jus kindly pack up mi things and hide them and Tek mi kids and lef, the man find mi things Dem and bun Dem enuh pinks! Burn them enuh mi did stress out cz all a mi things did up deh, anyways I tuff it out and find a work Ina a call center and start buy two likkle things wen mi get pay and such and Tek care of my two baby girls with the help of a guy that I met, nw my girls are ages 2 and 3 and are doing jus find without the help of their dad.He only calls to say love you to them
Ntg more, no help financially, and both of them goes to skl, him never ask hw Dem eat yet, and mi wuss Neva call and ask him fi ntg, thank God I don’t have to… Moral of the story is no matter wat situation we get our selves into as young women, we have the ability to take our selves out, we don’t have to settle for less!!! Stop mek man Tek wi fi ediat cause WE DEFINITELY CAN DO BETTER!!!! WE are the PRIZES stop mek d jankro Dem feel like humming bird 😔
You truly are a survivor. Do not feel afraid to share your story with other young women who may feel that they are stuck with an abusive spouse. There is always a way out.
Your story is very interesting because everything started like a dream and overtime his true nature revealed itself. I am of the mind that the second pregnancy was used to stop your growth. At the time you were modeling and your future seemed promising so why not stop your growth and possibly amazing future. This is a tactic that many young women are not aware of the getting pregnant to keep them down. Of course a child is a wonderful creation, no doubt about that, but don’t be fooled that a man may not have ulterior motives in getting you pregnant. You see how the abuse escalated once the pregnancy advanced and you became completely dependent on him, even with a car in the household you had to beg to do simply grocery shopping, in hot Jamaica it was okay for you to take public transportation with a baby in arms and a big belly to buy food for the household, extremely wicked to say the least.
I am happy you are finding your way and pushing forward. Get more education or a skilled trade if you need it. Rise and be the woman of excellence you are meant to be so that your daughters will be honoured to call you mother.
mi glad yuh finally see sense and remove yuh self and kids out a di crosses way.
Omg this made me cry. You are a strong woman cuz I know I would be locked up already. Keep striving.