ABOUT TIME

23 thoughts on “ABOUT TIME

1. AND WAH BOUT DI NEXT SITUATION WEH SIMILAR TO ONE WEH DEH ROUN’ SUH PON DI FRONT PAGE????? :cool

2. Don’t understand why people continue to support his music…between rape/buggary/ murder allegations…and child support arrears he would never get a penny from me. Wonder why the court didn’t put a garnishment order unda him nasty bumbo.

3. Met a wonder a which 1 a d 25 kids now cause him have up 1 pon him page u would a tink say a 1 pikny him have – D GOVT fi garnishanything him mek damn wutlis u can a hype so n na mine u pikny dem :hoax2 :hoax2

4. @ppl bus….that’s Hailey….it Betta not be what I’ve always thought it was. ..he has no less than 20 kids…and just she one every where wid him alone?????

1. All pon stage wid microphone inna hand eno Marie mi did haffi ask miself “wat the arse is this” ????? To the point whey mi think him a do it to annoy the rest smh truly disgusting

5. Finally all the baby moms should unite for this cause now.. If is even $5k each per week its better than nothing

6. yo ele sorry mi bredda ,f**king gyal to lazy fi get job and want come done out your hard earn money, member she had a chance fi kill di baby but ah chu she lazy and want child support that’s why she go bread bumb bitch
    if i was you ele just take di 5k and pay ah corner boy fi lick some shot inna her pussy clot. End of child support
    send ah message to di rest of di gyal dem if you want keep baby you mine it
    sincerely: portmore champion pussy eater aka f**ker inna di batty hole

7. It is NOT a good feeling to be someone’s child and watch them day in and day out only taking care of the ONE/ONES he feel fit to take care of. It leaves a psychological effect on the rest of the kids and have them thinking if they were not good enough and what THEY did to their father as to why. This really grieve me, Let him pay every penny that this careless jancrow owe. Old slime.

8. Met watz up? Met is anyway u can block this John crow, cause clearly he has no respect r manners wen it comes on to females. U johncrow u have a mom u need to tek a f$cking chill pill u make me sick every time I come across ur comments. Be more respectful r tek u blood cloth off ya, y would u want him to get the girl kill he produce the kids ele has alright to take care of them.

9. Retract that killing statement, but he made some valid points, sum female are down right lazy and Ele is at fault as well! cover up yuh buddy is it that hard to do? Some men just too weak to the flesh! Contraceptives, condoms and abortions are good choices to avoid situation like this! Wen man seh dem want breed yuh dat nuh mean u must breed fi dem real responsible men dont talk like that! For this is the mess u will end up in beging for child support!

10. Think a child support mek him get lock up… not because di obeah man did cheaper yuh coulda did gi di girl di money who di hell yuh wah believe trang gal just get up and dead suh

11. But Met me get it fr a live source say a 1 regular basic school Haley go n a no private or prep school so me waan know a whe him spend him money pon cause if a shee alone him put pon him instagram n him deal wid her so God go wid d rest den dat mean to say not even sugar n water dem get? Me see regular ppl send dem pickny go private prep school cause dem waan d best fi d child so me waan kno wat a gwaan

12. That Johncrow battyhole is a piece of shit. A must battyhole you come outta. You shoulda get nyam or flush down toilet. Yuh tink every ooman a walking cemetery shithouse?
    A hope the same wish reach you..Ele mussi a dig out you battyole..likkle c$@k sucker.
    Granted dem ooman stomach strong fi sleep wid dutty nasty Ele, but i guess their choice, so no come roun ere wid dis shit. You upsetting!