how the parent fi dat child allow her to look so good at court. ah hosiptal bed she would have to try that case.. or i would be on murder r attempted murder charges
That mi know to Heiniken, If a did my pickney dem couldnt even find har body much less a drop a har blood fi have nuh trial, cauz I would an be fi har judge, juror & executioner!!!! When i dun dismember har dutty raas Satan would an affi book a 1st class trip to hell fi mi.
Ah hope dem lock it up and throw weh di key..gyal wicked.
she needs to be locked up for life ,may god bless the child and keep her safe from any more harm
how the parent fi dat child allow her to look so good at court. ah hosiptal bed she would have to try that case.. or i would be on murder r attempted murder charges
That mi know to Heiniken, If a did my pickney dem couldnt even find har body much less a drop a har blood fi have nuh trial, cauz I would an be fi har judge, juror & executioner!!!! When i dun dismember har dutty raas Satan would an affi book a 1st class trip to hell fi mi.
No f**king way this bitch would have made it to police station or court…. These people real nice to allow her a second more left pon dis earth