ALEX DEM SEH YUH FI TELL FEDS DI TINGS

What does it prophet a man to gain the world and loose his soul? Met nah rejoice enuh, but Alex did a gwan too much suh the feds did affi cetch up on him. hope him learn him lesson from this sho off bring disgrace. bout yuh rich and nah talk smh .

8 thoughts on “ALEX DEM SEH YUH FI TELL FEDS DI TINGS

1. “What does it PROFIT a man…to gain the world and LOSE his soul” Sender if you going to use a quote of such significance, PLEASE use correct spelling!

2. Mi hear seh him a face nuff time it’s some serious charge. Wonder if it have anything to do with why him and lucky6figa fall out

3. Alex is gonna face a lot of time because he is a big scammer. In addition, he got deported to Jamaica from England for rape. Him lucky!

4. Yes me hear from good source him a f**k one boy a Brooklyn me did in a one barbershop when the boy a talk and bout him and seh him have text messages fi prove it , alex love likes so I believe everything that was said cuz Alex did f**k one a my friend in her ass so to me batty a batty so that makes you a batty man ! Man a f**k him onna jail now