So now that him tek out de contacts dem from outta him eyes, I hope him can have a better inSIGHT into his severe case of narcissistic personality disorder, and get rid a dat too!
Only a fool wud believe suh thing. N this is not even funny a Nuff ppl go try it n eye blind thus pussyhole shud a ban from music. Then again some a we too gullible see d cylinder trend kill one now a grave them a lay down in. Crazy
Mi nuh tink a did tatoo him tatoo di yei? oh well
Frigging idiot think him coulda wear contacts and fool di crowd forever?
Luk 95% betta
(Simplicity soon sign in)
Nuh tattoo eye ink dis poppyshow say foreign doctor fly down come do surgery ole liad
Alka-liad……. nuff a dem bwoy yah fake…. Granny tell di dutty bwoy seh him cya wear dem tings deh ina har house…….
Dawn fish a him buy out Bimma kid clothes them me did know him a fake long time you cyaan walk in a Kartel shoes alkaslime
He is a fraud, fake ass
So now that him tek out de contacts dem from outta him eyes, I hope him can have a better inSIGHT into his severe case of narcissistic personality disorder, and get rid a dat too!
@Met look yah dem luv say blk ppl alone thief
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2070787/Wealthy-couple-live-1-2m-home-drive-Jag-claiming-benefits-years.html
Could this have been a picture from before ?
him did jus start rub yasso it look like so a somewhere ina di middle a tings dis
Only a fool wud believe suh thing. N this is not even funny a Nuff ppl go try it n eye blind thus pussyhole shud a ban from music. Then again some a we too gullible see d cylinder trend kill one now a grave them a lay down in. Crazy
Nevermind video hype, but That chune Bagga Tings is my shit deh!
Me still a laugh pantyline trick dem, one fool makes many