ALWAYS ONE ……SICK

0 thoughts on “ALWAYS ONE ……SICK

1. him rass dem luk like smaddy sh-it inna him head.

ole hobbit, why u a call di lady bitch?? mi sure she does not luk like u muma so please don’t address her like she is.

and not because ppl don’t talk about tessanne, doesn’t mean they don’t know about her baby godzilla, wi proud of her, she’s jamaican so wi ago back her to di fullest ole germs.

2. A nuh him one. Mi see JJ aka JayX put up a same post like dat on IG……ppl a comment an a boost di post but mi nuh bloodclaat look. Maybe Kizzy need fi go pan project runway cause it look like Tessane victory a hurt him. How u can congratulate an disrespect sumone ina di same statement. Isn’t that hypocrisy at it’s best…..If unuu naw nutten good fi say bout di victory unu go suck allllll a unu mumma dem an go weh…Kmt. Big up Ms Chin ♥♥♥♥

1. u affi si wid jayx, it hurt him bad bad bad cuz memba seh him a try buss from obama was a boy an all now him cyaah find a pin sharp enuff fi di iron ballon.

all if tessanne couldn’t sing, mi woulda still a rail fi her cuz she’s JAMAICAN and she represented us in a positive way.

dem dunce bat yah so dunce and dumb, dat dem cyaah understand seh its more of a patriotic thing than anything else.

1. Lundun….yuh know say yuh right…..soooo right. A neva even memba say him a try buss. Yuh nuh see a Kizzy mi memba cause she look like she hustle harder dan him….all day erry day. Lol.

3. I don’t really know the history on Tessanne’s musical career but dread how does one accumulate fans if not by noteriety! What I loved is how much people that were genuinely rooting for her. Hopefully she gets a good diet and break through like Rihanna.

1. chuet jealousy is a biitch yuh noe sumtime mi wondah bout ppl caw luk now….weh dai dem seh miley luk like she deh pon drugs n need fi eat food…ere cums tessanne wid a healthy lukkin body n a beautiful vice and all she see is di girl meat pon har bones like serussly sumtime unnuh fi juss gi di compliment and stfu caw a negative afta a positive equals a negative an mama seh wen yuh nuh hav gud fi seh shet yuh mout but yesssssssss chuety yuh noe how “jamaicans” tan…dem haffi fine fault…A JAMAICAN A TELL A NEXX JAMAICAN she need a diet :ngakak fram i waz bawnnnnnnn smh no matta wahhhh a TESSANNE MI SEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

:rate

1. I’m DED TO THE BEDDDDDDDDDDDDDD :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer Obs say Jamaican yesssssssssssss gawddddddddddddd

2. @Zervah, my constructive criticism should not be taken as negative as it was not meant that way. You amuse me often especially when you mention me as Jamaican…..whatever makes you happy mi amiga :2thumbup

A JAMAICAN A TELL A NEXX JAMAICAN she need a diet…..unheard of :ngakak

and a PUERTORICAN…….inconceivable :ngakak :ngakak

3. not a thing did constructive bout dat caw nutten nuh rong wid di ooman badi..a betta yuh did “constructively” critique har vice mi cuddah undastan caw singers hav gud n bad dayz…yuh mek mi laaf mor time to raawz caw no amount a medz wi elp ur denial :ngakak yuh alwayz haffi cum defen dat n mek it clear huh :travel

4. @Zervah……ok, agree to disagree on the weight thing. Would Mark after being called Mike numerous times……..answer to it, IF IT IS NOT HIS NAME! :ngakak
            Quien a buen árbol se arrima, buena sombra lo cobija!

5. Puertoriquena may get some jamaican in har every night before she goes to sleep but she is not jamaican.

6. mi nuh get di laas pawt a yuh sentence an google nah werk dis mawnin fimme suh mi caw ansa to dat but sum angellas ansa to angie n sum Jamaicans..ummm well…yuh get di driff :nohope:

7. why shi must diet ……………??? shi look good and ar note dem heavier dan Rihanna di girl is a world class singer shi up deh wid Celine Dion …..shi need AR TRANG BODY FI CARRY AR TRANG VOICE ….ar sister really small and have a dainty voice ….di problem is ar voice dainty to

1. My prediction very far if she wishes to ,with that being said I think as is she has gathered a big fan base at the weight she is my only wish is that she does not become a next Rihanna r anyone matter of fact may she be a more experienced n trained TESSANNE

2. @Chuetty….you’ve got a point on her staying true to herself however her fan base is also due to her merely being Jamaican as many has said is the reason for their rallying for her……..lets pray that percentage will buy recards merely for the fact that she is Jamaican.

3. nuff a wi bruk like dawg :hammer suh if wi nuh buy no recawd a suh but fi noe wi a rayyyyy an a tayyyyyyyyyy caw SHE’S JAMAICAN :pertamax

4. So are u saying she won only on Jcan votes wow didn’t know they were so much of us n these days nobody buys records so much see Beyoncé almost a week n she still hasn’t sell a mill yet so Tessanne will b just fine
            Quena being that u not Jcan ima teach u n old saying
            It’s no good for a cow to give u a bucket of milk n then kick it over wit him hind leg if u a congratulate sumbady do just that n done.

5. Dats my point exactly so if she won not only on Jcan votes n since Jcans no have no money fi buy records thenk God a di other nationalities dem whey hab money vote fi har so she will sell record
            Quena I’m not arguing r fussing eno but my observations are as follow 1) anytime anything whey a praise Jcan drop ova ya mi can count pon u fi come wit at least one negative 2) worse if is a Jcan woman which seems to be the bane of ur existence okayyyy
            Let’s done now n no teck the glory from Tessanne with bullshit argument have a great day n let’s continue to CONGRATULATE PEACE OUT

6. You got it @Chuetty…..have a great day as well mi amiga!
            Let me point out one small thing too…..if I say anything outside the box it is always taken as I dislike Jamaicans or Jamaican Women. Please that couldn’t be further from the truth! Moving on to another one of todays topics because people are now focusing on me and my opinion of her weight.

1. mi hear nuff man sey she sexy as hell. She is thick not fat. even if she was fat, people will over look it based on how talanted she is.

1. So miss Puertocana what you doing on this site ,dating a Jamaican man does not make you one of us ,Yuh say how them a mix Yuh up fi ah Jamaican, please ,fi ah Spanish Yuh post pon this site more than me whey born and grow ah duhaney park!

4. A wah do da suck n spit out ya. A who tell it mumma fi run lef it mek it hate woman. It no know say as Jamaican we only waan hear say 1 of our well deserved citizens are trying. at something positive. We will be backing them to the fullest. Germs bucket. we not looking at you today or any other day, so please go chuckoff inna a battyhole.

5. I kinda agree. How come nobody big up her music before. She has toured with some of the biggest name in american music. Not dancehall, not clubs. She shouldn’t have to reach the american stage to get notary from her own ppl.. I have not seen her get featured anywhere.. She’s on an American stage noe everybody wanna support and seh dem Jamaican..

6. tessanne neva buss big…………..even her sista tami was bigger……..however her song HIDEAWAY did gwaan wid a ting……….we support her now out of support for our COUNTRY………….same way we did wid usain n shelly dem #rollEYES

7. Dutty, nat up, licey head, dread, guh suck a battam yuh have nutten fi do? All when she couldn’t sing, she would get our vote, she a Jamaican and that’s all it takes, suh guh suck a million battam and go away.

1. TELL A BWOI YES! ONE OF THE GREAT THING THAT JAMAICA HAS SHOWED THE WORLD AGAIN IS ONE LOVE. PEOPLE ARE AMAZED AT THE LOVE THAT WE SHOWED FOR TESSANNE BECAUSE SHE’S CHINEY FROM A BLACK NATION. PEOPLE ESPECIALLY THE CHINESE RATE US FOR THAT TO THE MAXIMUM, TEK A LOOK PON TWITTER.

8. Let me state the fact, she has the talent, she can sing, all 4 judge light up them switch when she song her first song on the vote, so this is a well deserved win. and the biggest factor in this as I say she is a Jamaican. Suh guh suck 2 million battam Nat up froozy head boy.

9. Dem BITTA MENTALITY a kill dem…..NOOOO World-Wide NOTICE fi U MONSTA. WOOIIRAAAY….. A TESSANE WE SAAAY…..A BAAAAY…… BUN FIYA FI DI GREEN YEI MONSTERS.. JAMAICA. JAMAICA…!!!!!

10. But this same renta dread ya a try buss as a dancer from when iron back n Angela Jetset go dem fuss dance n all nowwwww no baddie no see him everyday him deh inna dance a wine like a gogo
    Battydread go suck shit n look fi u dancing career dumb ass

11. I refuse to acknowledge any negative comment about our TESSANE in the least, she look soooo gooooood, she don’t need a diet as a matter of fact she perfect, any thing we the little dot on the map go into, wi dune it Tessane to the flipping world sum a uno guh drop dead now, we prove who we are, time and time again, a we name must win ina any thing, people head a hurt them, guh tek 2 pill and chill. Wwwwoooooiiiiii

12. A WAH DUH DAH LICKLE ROTTEN LOCKS BWOI DEH? WHO NUH KNOW BOUT TESSANNE..A NUH OTHER REGGAE ARTIST WID GREAT VOICE DEH YA BUSS SAME WAY…ROMAIN VIRGO SHOULD GO ON IT NEXT..DA’VILLE…QUESTIONS SHOULD BE ASKED ABOUT HOW SAMANTHA J A BUSS SUH FAST..A DAT DEM WANT DE YUTE DEM KNOW BOUT.

13. Tessane Chin….yuh a happen my gurl! Congratulations on a job well done :2thumbup Voice, Hairstyle, Complexion and Body Mass Index on point!!! Yuh put JAMAICA pon di forefront one more time. Nuh watch di naysayers dem….cah dem deh bout since Noah did a build di ark.

1. Yawdy no homo shit but mi like u reasoning it’s almost as if I know u anyway u couldn’t put it betta all Noah did have dem fi deal with all Jesus so I guess a so the ting set smh ahhhh boi

14. luk how much ppl win di voice, x facta, american idol, project runway, making da band etc etc an wi nah hear bout dem!!!!

so wat if afta diss tessanne go back to local status instead of international? di point is she win di voice in 2013 out of thousands of contestants, she go inna yankee land, si an opportunity, an tek full advantage of it. low di girl!!!

not a ting no wrong wid har, a dat weight she win wid, an wi jamaicans no deal inna di size zero ting, she luk gud, low har to blood-claat!!!

15. Quena no know di girl history but know everything from 95 north to south. allllrighty then. look how big and fat adele is yuh tink say dat mean nothing to har sales. give the girl props or exit b!tch. damn you is a real cockroach. annoying af!!!!

16. Da long time big woman deh up a top, weh a talk bout Tessan waa go pon diet. u always piss mi off, u full a badmind. the contest wasn’t about her weight, it was the “VOICE” yes the voice.

17. @Tawkchute.. mi rate yuh…. You presented your argument well, Now look how this good looking, well groomed, educated, professional woman stand up and represent her country and someone have something to say about her weight.. SERIOUSLY..??? Adele is way bigger than Tessanne and er weight nuh stop nuthing!!! Talent speaks fi itself.. Child plz.

18. I live in Florida never really heard much about her, i knew about sister Tami. But nasty head dread a the same ban waggonist dem jump around and vote for her.

1. stully how yuh mean di dred hed nasty di dred hav up chrismuss collaz inna em hed yuh too outtah ordah ooooooooooo :hammer

19. My GOD!!!!! People can’t just say CONGRATULATIONS AND DONE!!!

Tessane big up!!! Out of MANY ONE PEOPLE!!! Talent & humbleness mek you reach whe yuh reach!!! The world is your oyster!!! You bringing a positive light to Jamaica & Jamaicans WHO COULD NOT BE HAPPY WITH THAT?!?!?!? GOD BLESS ALL YOUR FUTURE ENDEAVORS!!!

#TeamBreadAndButta

20. Real reggae music die hearted lovers know bout tessanne long time, anyone who has been listening to tessanne over the years know that she is a power house singer, and she have a power house voice, nothing new..Biggie banwagon, she may new to you but not the real reggae heads. So talk fi yourself..Tesanne and her sister a put out tune long time, is just that her sister ting tek off more that fi har. Har sister use to put some real good tune with wayne marshall is just that the new selectors, the NOWADAYS selectors, only stick to one set a tune when them a entertain people a dance or party, dem dont try fi dig some a the older tune and mek some of the younger heads learn about the bad tune dem weh use to play. But tesanne always was a power house singer nothing NEW..She is also sexy in har body, just the way she is, not like some a dem malnourished females now a day weh can’t put on nuh weight….maaaga

21. dont tell this girl she needs to be like rhianna,nicki,bey etc she is fine as is seh unno congrats nd gwaan bloodclaat chue..unno and dis weight thing a get sickening

22. Bad mind a go kill some ppl natty head boy smaddy fi just dedread yuh rass whoever saying Tessang need a diet yuh need some off har Fat fi yuh starving ass.

23. Why can’t people just celebrate the girl win it’s always somebody fi try tek the shine just everybody know who she is being that you have a problem go have many seat wid yuh ratchet ass.

24. I’m deading!!!!! congrats Tessanne……. and Rasta buoy mad cause a nuh him…… Mexican diet girl lol yuh open up Pandora box wid that comment deh nuh talk nothing negative bout Jamaicans and Dem ppl especially when Dem reach dem will dun yuh the site name jmg not mmg lol yuh luddy!!!!!

25. @quena….u fi stop it.stop it…Weyda yah Jamaican or not..some things a best left unsaid…Weyda a ur opinion or not.Congrats tessane,much more success.

26. @QUENII, SHE LOOK FIND THANK u every much, riri, byonce a fight the weight, until now…leave har weight alone….BAP, BAP FOR TESSANNE..JAMAICA,THANK YOU FOR THAT WIN…ME GYAL……

27. A one thing me a tell miss Spanish armada! You Fe give thanks sayacyber world,else u would a get some ears box and some pot cover lick pon u mouth u see.not even u feds work mate dem coulden save you.

1. Ears box ah pull ah summen serious eno Kingston…I wouldn’t wish that shyt on my worst enemy…having flashbacks, now you got me all traumatized again :takut

28. Good afternoon met bloggers! A wa happen to da wanna be dread gwey u mouth look like a female just Bruk all over it. Even if the fan was following tessan she still wouldn’t get recognized cause herself also her fans we r small fishes. Tessan break through just come we r all happy for her sometimes we have to leave our country to get a break through and that is wat she did shaggy it the one who hook her up to the voice and this is fact. From u a dance an a sweat like mule ugly cannot get a bust u a di hyprocrite old dutty moppy head wanna be bobo dread. Gweyy!

29. Yo di man have a point, cause a same thing mi a say, a long time Tessane a sing, so mi mi nu know a whey di excitement fa…

30. Wait one second, Whe Met deh? please don’t ell me seh di finally clean out or desk ova di picture weh she neva post.

1. Mi glad yu still have a job. I was really worried, tink di gal got rid a yu right before Chirstmas. lol

31. @DAVGAL, is the cantankerous people Met a run from, she a keep scarce cause we will tek badddddd libaty wid sum roach infested house ppl, weh need fi guh clean out them house, and stop fass in Jamaican ppl business and our mixup, sum a dem come in like shit and piss stink up the place wid dem comments. So I don,t wrong Met from staying far, so can get fi dune them, she mussi maawga like wet jancrow.

32. he is absolutely right but him shouldnt style her as bitch, as for u ms quena u at it again u never learn the first time,smfh, how you love pass decent liberty so nutten nuh wrong wid the girl body me woulda lov fi see hoow u look, Met plz get quena plz u need fi ban har ahe always have negative shit fi sy bout jamaicans i dnt know y she deh pon yah, quena u can run eeen and run up u 40, i care negative me dun, get ur puerto rican ass a life and leff jamaicans

33. Boy people never have anything good to say. Well Tessane good but is not my type of singing. A bear kin out tune me listen to and cack up my batty and wine. A just my thing that…..But she is a Jamaican so all if she just a suckkk the white man cacky fi win the competition mi a big her up same way. Jamaicans to the world. Tessane do your thing lady.

34. Quena I have to the conclusion that you love to get a good cuss out from the fellow bloggers. I’m sure you get some type of pleasure from it, as that’s the only explanation I can give as to why you say the things that you do! Anyway congrats Mrs Chin well done!

35. Lady go look inna you mirror and cuss. Last time me check a my name deh pan the account weh me internet bill money get drawn from. No gal, no man, no boy can’t tell me weh fi seh. Kirout Naustiness.

36. @ observer: “quena” = a passive aggresive hater

why is it that every time somebody call her out on her pseudo “puerto rican” ethnicity and correctly identifies her as the self-hating jamaican she is, she always haffi a come wid one bag a argument and google translation…inna mi shakespeare voice, ‘mi thinks the lady doth protesteth too much!’

37. MET….. MET…. Mi hope u awrite caw i definately miss ur presence today. Bwoy Wi JAMAICANS A DI BEST… Unu mek mi laugh til a weak…

38. Is she Tessanne related to the owners of VP Records? She represented well and all who are Jamaican should be proud. I hope her win opens the door for more exposure for other Jamaican female artists.

Good Night.

39. TESSANN DID TO REACH THE TOP
    QUENA A GWAN LIKE SAY HER PEOPLE DEM LINE WITH GOLD.
    J-LOW WAS PUFF DADDY MATTRESS , AND STILL IS , BECAUSE MARK ANTHONY WAS NOT BLESSED WITH THE ROD OF CORRECTION TO HANDLE HER.
    QUENA LEAVE JAMAICANS ALONE , I
    IF IS WAS YOUR PEOPLE WE WOULD CHEER FOR OUR FELLOW CARRIBEAN PEOPLE

40. Metty-O, i do recall u putting up “Messager” a couple years back, saying how you rated the song, am i wrong? How demma chat bout ppl a wagganists? Eiddah way, if she did have few fans before, she have nuff more now & is a good look. Mi rate har, cah she didda try step outta the reggae wave & come up wid a Jam Rock type of genre b/c she love rock music. Mi really hope Adam tek har & guide har & we show our support and no do har like how Akon did Tammy, neva know how fi market har b/c a how she look & sound. Congrats again Chinita Goodas, u rock. :kr :beer: :pertamax

41. and to the black latina, i guess u nuh see nuttin wrang wid JLO & Xtina b4 she starve harself, but u a try find fault wid fiwi wung. Beg yu go find Joseline balls & swallow.
    :request :bola

42. I think he means the people living in Jamaica, not outside jamaica. And I dont think he means she’s a bitch,he’s just talking slang. He has a point though(for those living inside the Jmaica land itself) not the ones living abroad.

Leave a Reply to TheChosenOne Cancel reply