NO SAH, MI FASS RADAR KICK IN N MI DID HAFFI FIND THE REST OF THE UNWATED FILES. WHY THE FRUITY PEBBLES MAN DEM AH USE “DANCEHALL FASHIONISTA” FI EXHIBIT DEM TRU COLORS
The original Ragga Mad Man Ruggie, one of London Dancehall biggest thirst bucket, no offense Ragga honestly, but you been doing the most for clout before ig, the mount a time I see him drop off stage for laughs I realized he was doing it just for likes
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak A waah peepee up bad bad give back yuh auntie har hat yuh wicked :ngakak poor lady a look fi har hat fi church :ngakak
https://www.google.com/amp/s/www.nydailynews.com/opinion/ny-edit-scoot-over-20190312-story.html%3foutputType=amp
Look at the pic of Usain scooter now I wondered if it make sense
Lmao my granny wears those hat to church
What is this Mardi gras ?
NO SAH, MI FASS RADAR KICK IN N MI DID HAFFI FIND THE REST OF THE UNWATED FILES. WHY THE FRUITY PEBBLES MAN DEM AH USE “DANCEHALL FASHIONISTA” FI EXHIBIT DEM TRU COLORS
I see him in dancehall videos , a who him ?
The original Ragga Mad Man Ruggie, one of London Dancehall biggest thirst bucket, no offense Ragga honestly, but you been doing the most for clout before ig, the mount a time I see him drop off stage for laughs I realized he was doing it just for likes
Ah ragga ruggy this? Memba him seh him mother spend off him money, so him take back mamas church hat as part payment of the owed debt.
A wah do Miss Pearl…..dwrcccllllll
Thats “Ragga Roogy” biggest clown in the U.K
Got on that Granny going to Sunday meeting hat
I swear I have one of those hats, it’s a beach hat. Dem bwoy yah fi gweh wid dem women wear. Will the real men stand up
A weh him a go wid him muma church hat
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak A waah peepee up bad bad give back yuh auntie har hat yuh wicked :ngakak poor lady a look fi har hat fi church :ngakak