AMANDA DI LADY SEH NOT EVEN DI SEW IN YUH PAY FAH

Loook here amanda take 30 thousand dollars worth a hair from sophia…32inch she guh plus she dont pay for her sew in ..all the hairstyle she guh trust…she get up n say her dad live a england n doe pay fi her hairstyle n say him gon send money…sophia all talk to her mother n the mother say no father nuh deh a no england all tell sophia say her phone lost…n the b hide har phone inna one draw n one of her friends find the phone…all sophia want is her money n she a guh round the big woman
p_0

8 thoughts on “AMANDA DI LADY SEH NOT EVEN DI SEW IN YUH PAY FAH

1. Boy mi glad seh mi wait every 4 months to relax my hair till it reach mi breast inuh cuz si deh Kartel sing bruck off cocky fi brazillian hair now dis young lady been dragged down bcuz of hair!! Smh dem A grade hair nuh worth unu reputation yow!! Just to take pics smh take care of unu own hair man!

1. You serious, you can wait four months to relax your hair? If two months past mine start break. How you care it between relaxers?
      Sometime mi just do a sew in fi give mine a break. Tell me you secret please

2. I knw a girl who owe a big woman to for some bundles…. Ladies plz if u can’t afford it like myself leave it alone

3. Amanda, you see if you did just a rock a twa dis wouldn’t reach you. Imagine a owe money pon fake hair..di times. You nuh hab hair growing out you own head fi work with?

4. Moisturizers esp cream of nature rosemary and lemon grass leave in conditioner and Cantu shea butter! Doo grow mega thick works as well for it has in horsetail, And of course nature’s bounty skin, hair and nails vitamin supplements for it has in biotin but the key is always moisturise ur hair and keep ur hands out of it! flexi rods are useful as well! Nuttn nuh nice when men and women ask if a ur hair dat!! And wigs help as well but take care of UR HAIR AS WELL! I tried 6 months twice! now i only do 4months.

5. Popping were big pussy gal u duty suck hood gal pay first the hair them weh in a u bloodclat head cause anytime me hole u it nah go pretty….u wah hype life an good hair an nuh ave no money…u pussy no good go sell a f**k fi buy good up hair tell u friend them say u owe me mi $49,000 plus $2,500 fi mi 4 bungles a hair 32″,30″,28″,26″ tell them plus u beg me fi do u hair till after u party weh gone Saturday night…u think me a somebody fi play with nuh suck hood gal amanda goldson