WHO DIS WHORE DONT F**K.. EVERY TIME SHE FLY OUT IS A DIFFERENT MAN SHE GONE TOO… TINA LIFE SAD LIKE FUNERAL.. NOTHING NAH GWAN FI HAR INNA DI NAIL SHOP SUH SHE A USE HAR PUSSY HARD…
Don’t mek this idiot gal fool unnuh,last year a galliday bounce,she c beenie man with har half naked self,run gwaan go force up r tired self,Beenie man say mi girl stop mek ppl think say me n u did deh,it was just a f**k,But why are fren dem a send in har pic thou.Your almost 40,it show Inna u tired face,stop the whoring & go look a man that actually want you.
yes whore wet dem don’t want to know , leave him lone then please and thks
Beenie and nuh woman him did deh wid can seem fi fully lef!
That’s why me can’t understand how a decent woman like Crystal can look fi go deh wid him, and dem seh she educated!
WHO DIS WHORE DONT F**K.. EVERY TIME SHE FLY OUT IS A DIFFERENT MAN SHE GONE TOO… TINA LIFE SAD LIKE FUNERAL.. NOTHING NAH GWAN FI HAR INNA DI NAIL SHOP SUH SHE A USE HAR PUSSY HARD…
Crystal Tomlinson and Bennie no match at all. She too decent fi him.
Bus she and Beenie left long time
Don’t mek this idiot gal fool unnuh,last year a galliday bounce,she c beenie man with har half naked self,run gwaan go force up r tired self,Beenie man say mi girl stop mek ppl think say me n u did deh,it was just a f**k,But why are fren dem a send in har pic thou.Your almost 40,it show Inna u tired face,stop the whoring & go look a man that actually want you.