Metters,Dah b**ch yah just hype, and hype pon nothing. Shelly (Edited) , don’t do not even one more insurance job pon Di BMW ! A the third one dis Yuh a plan Fi do! Stop rip off the insurance company Fi mine man. Dem soon ketch up wid Yuh! A prison Yuh a go end up. Yuh hype seh Yuh have Yuh dutty money an tings, Suh why Yuh need Fi a do insurance job. By the way how Mi nuh see Yuh a drive Yuh BMW Lol, a Wha Yuh cyaan afford Fi fix it Lol. Mousey crash it when him did a deh wid Mi fren an a she an him did a roll dah day deh when it crash, an from dat the BMW was never the same, because after Mi fren done f**k mousey inna it, it mash up, an a you same one affi tun roun fix it Lol. Dirty gal, man An hype a go kill Yuh, an bring Yuh dung to nothing. Be yourself and stop put Yuh hat Weh Yuh cyaan reach it. Yuh an Yuh mumma a crosses! Stop con out insurance Fi get money Fi mine Di people dem man Weh yah tek weh mi sure nuh want yuh, As a matter of fact, Yuh house dirty an well waan Clean..little Kaylin is living in filth, come clean your house nasty gal.
Any body who say stop put ur hat Whr u can’t reach badmind…dnt kno the ppl but that to me sound like u Dnt want the girl to no where…badmind ppl always say things like that…how DARE she buy a bmw…dnt she kno its above here?!! Lol…sender…Badmind gwine kill yuh! And btw…we all kno man can b dog, so how is it the girl fault him and the dutty matey ina har car without her knowledge?
Look at her go
God child that .bad mind can’t stop u. Head’s up mama. headache you A get them..
Sender you’re the friend that is f**king Mousey. And it seems like you’re friends with this lady as well. Stop take ppl man and go get one of your own. That’s why I don’t keep friends cause the whole a unuh a vipers. Yuh grudge the woman fi har vehicle see how many times u mention it? Stop long yuh yeye after ppl things and go work hard fi ur own. U will get it in due time.
Sender go get a life me a Shelly friend and Shelly house nuh dirty and Shelly hat deh right where she can reach it…. Bindimind confuse you sender if she a do insurance fraud WHY u asking if she don’t have money to fix her BMW you friend hole salt cause she f**k mousey in mi friend truck and it crush that her pussy salt nuh wonder him get suck off… Salt hole crew leave me friend alone she have money pon her brain not you and you salt pussy friend and you think me know say a you salt fish face put up this you and you wanna be man a batty man man weh chat gal a Bruce Jenner
This is why you cannot ever be too careful about who you allow in your life and discuss your business with..SMDH. Loose lips sinks ships I tell yuh!..Sender you really need a life man. NO sah. You are deadly.
I don’t know this women nor the person who sent it in by 99 percet of the time the sender is a jealous ex friend or an ex lover or a jealous person. It never fails what does what this women do have to do with you or your dirty friend who is riding around in the women car and if it is true that your friend or you were in that car with this women man when it crash that’s God telling you he don’t like ugly so that’s what happen to people who is doing someone wrong and being sneaky I hope that man learned a lesson that Karma will strike when you least expect it. Sender you and your friend need to go look you own man and look a career and focus on your life take care of your children and make sure they have shelter and feed instead of worrying about this women and her child and don’t call out people kids name on her that don’t look good. You badmind in the worse damn way, I just can’t see it yet. Go find your own man is it a shortage of men out there or what???????
Sender go get a life, you sound hurt. So f**king what if she want to do a insurance job unno too bloodclatt upss and chatt too ras much.
Sendeeeeer, it look bad pon you and yuh tek-people-man crew. Unno dry and thirsty suh till unno kaint even wait till di people dem man hood air out. Unno dus run eeen like when carrion smell fresh meat. Upgrade unno punny principle and guh learn ah trade. Mi nuh knoe Shelly nor Mousey….but based pon yuh story you and yuh sad crew ah di modern day crablouse. Di ooman BMW ah hurt yuh dunce head……:travel