HMID the duty bwoy ina the pic married to the idiot ugly gal…she a one fool anyways him come NY last yr the sh*t aunty introduced him to har fren the two a dam start chat….the side chic tun wife yep him live a London him a British Citizen but him visit US because him married fi get him Greencard from the btch….wen the side chic meet him him seh him and the wife no ina nothing serious the aunty seh yes a tru….the pic a wen the wife deh a London him tell the side chic seh a fi the immigration purpose….ina last yr somebody a fck wid the duty wife on messenger him ina December she get some pics wid the side gal and him ina London him cuss and tell side chic how a she a try mass up him life the same one wah him neva have…him cut her offfff she no do nothing more than call the duty wife…hear the wife well that’s between u and him why u neva call sooner I am too bless to deal with this mess the side chic done har u see….the side chic send her the real pics and video…the aunty and him sis chat the wife wid the side gal because dem a all fren den wen the shit brok out the BC dem a act like dem a d good one’s and a fren the shape bad wife look paah she to no…as soon as the duty wife lef London she the nex wife is there….the bithc go have big wedding a hotel like she have money and a dead fi hungry the next day….all dat the aunty and sister chat har bout…the wicked bwoy no like har sister dem but him caah seh nothing cause she wi done him fi dem him seh all she do a chat wid dem paah phone and wid client she run a company ina Florida so she act like she rich and she drive a brok dung lexus mi body….him jus a stay wid har fi papers and money…him a come chat bout if side chic ting him did a go lef wife fi har watch him brok BC to dis no liv no weh bwoy buck a idiot gal and married to har and a act like him a it….him have a bag a pickney and she can’t breed…all him do a walk a and fck around…duty wife a hope nu seh u naah stop get text til u divorce him nasty…this bat bwoy love fck man and gal ina assess like dogshit bwoy….let’s see how long she can stay fah let’s she u neva deh act like she all dat and wife…wen the wife find out him run and beg the gal fi no divorce him but she desperate fi ring so she nah go lef..
Shelly Black
Gal lef the duty bwoy side chic wah him love pics coming soon lef him cause it naah done mek wi see how u go out done dis…yes run to u sista dem wi a go dig up the rest a gal dem fi come fi u u a act like u unbothered let’s see u tink thru u have a company u all dat…u a fool fi tink him want u…the only this u do wah mek sense is mek the baty bwoy sign the prenup u a sign prenup like u have nothing u and u sista live like dog unu only act close yes mi seh it….lef the bwoy and it will stop let’s see how strong u are btich….bout ppl cheat everyday why u think my life is different I am not responsible for what he’s doing I marry with good intentions him mus nu stupid like….the bed a London side chic all ova it she mek sure tek pics fi send u u get some she have lots more fi send yah so…wen ppl tex u gal ansa and stop act like u nice….u a get warning it will stop wen u mek the bwoy gwan back a London stupid wife gal….
Shelly Black
U husband seh u boring like hell just wok u wok him suck Pucci like dog lef the bwoy . .wicked bwoy a the wrong one u mess wid and gal u fren wah u mek call mi all she do a chat u nobody no like u sh*t gal wid u sh*t no want u husband yes mek him call the side gal like him a defend u lolol funny
I can hear the hurt and badmind inna this post that was obviously written by the side chick. I hope di man stay wid him wife forever
🤣🤣🤣🤣🤣 ehhh shi just a class suh
Duppy really know who fi frighten enuh.
Wifey if you over here, please document everything, and go to the police. This is the age of technology, lock her up for harassment. I’m sure you have plenty of evidence. Get the call logs. WhatsApp conversations can be emailed to another address for safekeeping, and to print out.
The man broke and wutliss, but you clearly going crazy over him, and u nuh stop torment the wife, bout it nah stop until she leave HER HUSBAND? It’s the fking audacity for me. So him tell you that him married for papers, and the man sisters chat the wife with you. This is truly a disgusting situation for the wife to be in.