AND THERE WE WEEEEEEEEEEEPT WHEN WE REMEMBERED ZION

15 thoughts on “AND THERE WE WEEEEEEEEEEEPT WHEN WE REMEMBERED ZION

1. Yuh know seh i don’t normally condone violence…but if anybaddi need ah propa beating dem two qualify….. :cool

2. Mi no know wah do some boygirl wah tek ova di oman dem clothes zas gad wah unuh go tek from wi next tangs an heels all him bleaching look bad color to bloodclaat smfh

3. @Met that is the Drag queen he shim Kevin Rose, that was in war wid Portia. from wah dah mi see him a put up a man looking supposedly woman. I kaint wid Kevin the scammer.

4. Met….da caption hav miiiiiiii lmao!…mi nuh sI nuttin else but di two slice ah liver pan him face Caz dat caint be his lips…nuhbaady mout fi look so..EWWWW….zummmmmmmmm ugly b *Yankee voice* :mewek :nohope :cd

1. of late he has been posing an individual on his instagram page wid the caption, my wife. Anyonecan confirm if is a man or woman that cah the person looks like a second Bimmakid.

5. @ Anonymous 10:56 tes legally he is married to the girl name something another Cacathy it 8s a matriage of convenience as she is oit and about being a whore and his bottom is gathering milage. Met the bigger thing is that there is drama in the “gay-world” but dem a try hild it. Him and Cassie the same Cruella Daville looking one weh did do video fi Portia (Kimstressfree) fall out and dem throwing a whole tree of shade in the process

6. Soo im just trying understand this new fad… Are women really fu$king fags. You know what this reminds me off as I think back… “Sexy in the City” and the glorification of the gay men. He could be a friend or we can be in something… Would you like to know… That’s the shit they say to keep us wondering. Now we got to look at this shit and be expose to their nastiness! People please please me ah beg you open your eyes oh! Trust me more to come in 2016. :salahkamar

7. PEOPLE ALEX FIMIYAAD a battyman him must be blind fi say a one big fish picture him a take gunshot fi alex fimiyaad a portmore him live mek we go for him