This unscrooplus dog bed gal ya in a everybody life the community tired a her she 2 mix up good god man can keep a man for 2months can’t keep a Fren for 2 months that bad she stay the worst and ever see ppl nice clean stay good ppl this gal life so sad she naw stop pay the young boy dem fi f**k her and dem naw stay look at her sad like fenural salt like sea
Mi never know seh YSL & Moschino teamed up to make t-shirts??? DWL, smdh
Peep the YSL on the sleeve and Moschino down the middle. Have never seen that before. When did the merger happen?
Lowe ar YZL pon Moschino, unno bad mind like wha! :ngakak :ngakak :ngakak
BCP have me spead outttttttttttttt :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
unnu good all now I cant get pass her arm dem how the hell them so long. I had to stand up to see if my hand reach my knee??? what the fcuk?
Poor ockro….. unuh Leave de gal alone man, you can say shit about har but she take good care of har kids, don’t let dem break yuh mums
No whatever, , me say me haffi go back go check the arm length fi true..a some alien arms dem deh..s