Mi disappointed because mi always say MoMo is a nice looking an sexy. All dis time she a “smallen” di waist???? An she nuh know say when she “smallen” the waist, she fatten di hand mek it look like bees sting har pon dem!!!! Smh. Den di pic ina di bathroom…… wha did ina dat fi photoshop????
Thank you met, ,, cuz I was wondering how everybody all of a sudden have this natural figure8 curve. ..
Happle and crew unnuh secret ooooooooouttttttt
Bitches why?????? Bitch y
The girl in the picture is very destructive because everywhere she goes her presence seems to shift the structure of the building.
Dwl. Mi waan fight youuuuu. Lmaooo.
Gm.. Met and metters :peluk :peluk
Lmao
Is like wen she photo shop di waist di foot get bigger. Big mi fellow baby coffin hoof girl.
Met, yuh need to put Manushka inna detention, Shi ah gwan real bad!
Met, yuh need to put Manushka inna detention, Shi ah gwan real bad! :ngakak :ngakak
Mi jus see di comment______________________________________________________ grung mi deh
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…lmaoooooooo…
Lol woii drop a grung. WHYYYYYY. These bitches need to stop.
But she has a nice shape so what is that for. A Wendy she a try mad Dwllll
Next time take your pic behind a solid background
This girl is so damn nuff walk and look friend like wow wid hair big ass head and mumps face bitch please wid u big trung arms dem n u f**king hulk hands foh