HMID. How would u feel if ur man ex text him seh she prego few months after we met and because me did feel away because we plan so much things and go thru alot together mi did have all kinda thoughts in my head. Him a do his part pertaining to the baby but mi feel him and him bby mother still a deal as she feel little pain and go hospital a him dat deh there spend whole day and night with her and caah find time fi me and it wasnt like that him waah see mi every chance we get and now is like him nuh waah see me again haffi a beg him and me still no see him. Now the baby shower keep wah night and him nuh tell me and him hide the pics from me and a tell me him dweet fi protect my feelings and we nuh normally hide nth from each other everything him do or me do we tell each other. So him focus is mainly to dem and if me try fi express mi self and tell him how me feel him get upset. So me need help the other day and him caah help me and if him deh pan him face a me cuz him family and frenz
naah help and as the girl text him take him whole pay give her and end up broke and a tell me a for the baby but weh mi caah understand is him buy everything weh the baby need and give money fi baby shower weh keep already wah more money she need for the baby thats where i was puzzle and mi end up haffi deal with some things and mi end up broke and never have no money fi go work and him not even look pan me and me deh there fi him when him a deh pan him face mi take my pay take care a him and now him a work and caah give me a little helping hand so mi really a think wah go happen when the baby born cuz if him a move so just imagine wat next to come. Now my frenz a seh mi a overreact so i just need yall honest opinion cuz mi inna my feeling rn.
SENDER MOVE THE F….K ON NOW MAN.
ITS CLEAR THIS BABY IS AND WILL BE HIS #1 PRIORITY IN LIFE.
CALL IT A LOSS AND MOVE ON.
Girl…nuh tree not in your face…go while u still have likkle sense left. Soon here him say she n the baby dont have anywhere to live and them have to move in with unuh
Yes dem still involved an him frighten fi baby. Few months after you and him start deal? Ask him to do a DNA test fi mek sure the child is his n she not just milking him cuz him frighten.
Simple …Follow the rhythm and “TEK WHEY YUSELF” … I can see worse coming..I feel your pain . I was slow in backing out of a relationship once and stress nearly kill me all because of a third party situation. SO right now me vex.
If I were you I would leave and find somebody that you don’t have to take care of. He is still involved with the mother of his child and playing you for a fool.
Girl are you slow! Leave that man alone and go about your business! As far as I’m concerned if you don’t have a child why deal with a man who does!?? Less drama is what you should be aiming for!
Yuh need fi leave the man and him baby mada and go look a life!
Dem still deh and him care more fi she den him duh fi yuh. Move on wid yuh life an find a next mon fi grine. simple
Move on. Leave them alone.
sender run!!!
You are not a baby mother, you will never understand dem type of relationship deh. bess you just done and go find a next man without pickney bcus you now have someone you come 2nd and maybe even 3rd to. its not fair to you and its not fair to him of you to ask him to place you first. just so it go.
Leave him to his new family and don’t be a fool when he come knocking your door when baby born and it’s not his or the relationship turn sour after the baby born.