ARREST DETAILS OF JAMAICANS ARRESTED IN ATLANTA PART 1

0 thoughts on “ARREST DETAILS OF JAMAICANS ARRESTED IN ATLANTA PART 1

1. MET di article about the murder was in the daily news it happened in March 2014 somewhea off a boston road

2. The 19 yr old is frenchie daughter Paula son she send dung a Georgia go to har man weh did a hide har brother see it deh …dem catch the killer

3. Good morning Met,can you get a mugshot for Kevin Prescott cause mi hear seh him love walk and gwan like him a bad man and dem say him coming like one empty barrel whea just mek up pure noise and mi waan know if a true say him get dip bout 5 time already smaddy caan so trupid fi get dip 5 x and come back America and a harbor suspected murderer

4. Every yr bugs get dip an come back. Him lucky bad. As him do time them send him home an him cone right back. A more than 10 time. Anuh 5. Lol

5. A mi fi tell u. Frenchie shoulda call bugs Madda fi her obeah man cause him never yet do no long time. So him go een him come right out an right bAck. Me not looking. Gina u too young an fool. U should’ve move on with ur kids long time. God a show u a sign. This did have to happen for u to wise up. Time now fi u find a new trade. U couldn’t think u did to do this one for the rest of ur life especially roun ur kids.

Leave a Reply to judas Cancel reply