AS IF……………….

DI SENDER SEH :- our hottest female artist
BUT KETCH DI JOKE……….EVERY BADDIE AND DEM GRANNY A TRY DI OMBRE HAIR……. SPICE GET DI RE AND DI OM LEF WHEY IT SUPPOSED TO DEH…KAW IF I NEVA :nohope: SPICE YUH TOO BAD OOOOOOOOOOOOOOO….WHAT A WAY DI BELLY TUCK OR SUCK OUT AND DI RES A DI BODY SPREADING AWAY SPEEDILY LEAVE DI BELLY..HOW DAT PRESCRIPTION READ? ‘DISPENSE FOOD TO ALL AH DI ABOVE…SKIP DI BELLY AND GUH UP TWO TIME PAN DI ARMS?’
spice-Optimized

spoce-Optimized

Untitled-Optimized

MI NAH LIE DI PLASTIC WHEY MEK DI ATTIRE NUH COME FROM CHINA A #$%^&* A ROUN A SEPROD MEK IT ……..WHA STRENT IT HAVE…..ONLY DI MOUNT A JEWELRY CAN DISCRIVE *dunce dawny vice*

0 thoughts on “AS IF……………….

1. Splice mi see where u fall of the fashion boat every time other than the likkle piece a clothes dem look mucho cheap u alwaysssssssss manage fi wear some color whey no do nothing fi u color LEARN to wear wat suits ur complexion Splice. Mi caaa even say nothing bout the piece a tarpaulin whey u cut meck outfit outta oh n invest in some baby oil gel mix it with u lotion otayyyyyy

2. Other than spice looking like papa smurf long lost illegitimate child,mi nuh really see nutten wrong wid weh she have on still

3. I swear Spice have some mental issues because nobody in their right mind can’t do the things she do…no man!!!

4. spice yuh need fe stop it from wrong color foundation come rite dung..all de make up ketch de hair fe suh yuh sey not even blend yuh blend it out gud pon yuh face,de yeye brow nuh mek it wrong color shoes….everything just bloodclaat wrong yah man kmft

5. Did this make the wall ?

and further details ?

A man is allegedly at the centre of an ugly brawl between a popular female dancehall artiste and another woman, after the two squared off last Saturday. The brawl has since generated a buzz on the Internet.

Information reaching THE STAR is that the fracas took place in a St Andrew community between the deejay and another woman. Both are said to be from the same community.

A source from the community with knowledge of the developing feud told THE STAR what transpired.

She said: “The next woman tell di deejay say anytime she buck her she a go shell har dung, so she see har and her fren … and kick har down and trample har.”

injured

Our news team understands that no one was seriously injured during the encounter as scores of people intervened bringing an abrupt end to the attack.

Our news team has also learnt that the tension has escalated as those who are associated with the dancehall artiste vow to defend her cause.

Efforts by THE STAR to speak with the artiste proved futile as calls to her cell phone went to voicemail.

The STAR also communicated with the alleged man at the centre of the controversy.

He asked our news team to call him back in 10 minutes as he was not in a surrounding where he could speak. However, on call back, his phone rang without answer.

The police, while acknowledging that they heard about the incident, have no official report.

6. bwoy unnu wicked. i personally don’t see anything wrong with her clothes other than the color she is wearing and di hair is ok on her. I have seen much worst. she look betta than Macka by furrrrrr. sass crise unnu low r

7. My problem wid spice, is that fi an entertainer she is lacking (excuse the pun) spice, she just nuh have nuh likkle dash. She always look dry, I mean she on trend, I guess cuz she rocking two trends that are out now, 1. jogging suit and 2. ledder, but it just don’t work on her.

8. Fe a “1/2 ah star” why Spice always luk cheap, crawny, dutty and mash up? :maho :maho :maho Even Gaza Slim luk better dan har. :sorry An Gaza Slim nuh reach we Spice reach in ah de biznis

9. pmrm that deh story weh you a try fi tell needs its own post this ya one yah a fi spice anyways yea har belly a plastic but hey shes a artist she affi do things fi stand out so i get the blue hair and her clothes dont look dat bad and she a advertise fi har shop spice courtre but she do need a lil lotion dohhh lol but uno low the artist man uno to wicked lol

Leave a Reply to Diva101 Cancel reply