ASAFA DI SHAME WEAR OFF AND YOUR’E DOING ROAD I SEE……WHAT A WAY YUH NAME A CALL UP PAN CERTAIN TINGS…………MINE IT REACH A COUNTRY TUH YUH PARENTS KAW HEF IT HEHVAHHHHHHHHHHHH HEHVAHHH REACH MI NUH TINK DEM A GO ABLE CALL YUH POWELL AGEN…………….SO MINE…JUS MINE O…MINE WHAT YUH DOING…….KAW YUH SEH YUH DOE LIKE REGGLAH SEX……..YUH LIKE IRREGULAR BUT DIS NUH IRREGULAR………..HAYYYYYYYYY A NAH SEH A TING MORE OO
Ughhhh, go put on a friggin undershirt… irregular sex? Wah that Metsyboo?
morning :shutup:
Morning Metsy boo 😉
Met you come right here come have a seat beside me. Weh u jus say? Asafa like irregular sex? what is that metsy? don’t give us half of the story, give us all of it please
u mean fi tell mi safa a go round di rare!!!! larks what is diss lawd!!
u mean fi tell mi when threesum a run, is a nex man safa rada inna di third spot!!!
u mean fi tell me safa like wen gal rod him wid dildo!!!!
u mean fi tell mi safa like wen girl piss pon him an him piss pon gal!!!
a lie met tell mi it ain’t so loool
good day miss met
good day metters
good day :maho :kiss
metty i r ask a question, i r asketh u to tell me it aint so!! :malu2
So him and him baby modda lef?????
They were not there :nerd
Him luv when man in ah de ting an gyal rod him :ngacir2
veetle veetle :ngacir2
Undershirt X1??
Exactly Willie
Afternoon Met & Metters!!
Late fi mawnin roll call but mi deya!!!
A wah Asafa inna?!? Sounds like Nastiness!! :bingung
Straight goods what kind of irregular sex is Afasa talking about? Is he a pedo, a homosexual, or into beastiality? Caw dem kind a talk conjure up ‘oleheap a tings in people mind, im better careful.
She in d pic lok2 comfortable a walla inna him sweat. Irregular sex = nastiness. A so when dem start mek money dem get xxxxxxxtra freaky.
A wha dat could b though fadda??? A hope ano no battyman business eno cho den a which pawt him did deh when this church sista a hug him so a church????
This is careless gossip…….mind how we falsely accuse our jamaican ICONS…..its not fair to them n their families #dropsMike&exitStageLeft
Jump inna di fuss garbage pan u see on the way out ITCH BYEEEEEEEEE
i agree . 1000%
mi a come tek a chair cause mi need fi kno wha safa up to . a hope a nuh the irregularities in him sex mek him a have grind problem o