good evening pink post fi me and hide mi info deh thanks so my best fren been wid this youth fi 4 years and she gave him the cutest lil boy ever you nuh waah no seh the gyol do everything fi the youth money buy em thigs pay em bills even who em owe and this nasty shit face boy ge the gyol bun the day she go home and you waah shee the girl to mi tell her ma mek the world no seh the gyol a wicked plus she engage you wait till a fine a who a her man an show em all the evidence mek em left her . but mi best fre a real idiot to the gyol did ago tek up back the boy pinky tell me now my fren nuh real idiot the boy tek up rif raf and yaah sorry fi em an talk bout oh we have a child together i hope she see this post and no seh a go mek her life a living hell naah hurt my best bitch and get weh you see all the boy truble deh deh a do mek everything inna em life go wrong
You and your friend need to listen to Mr Lex aka Lexus catalog. “PICKNEY NAH HOLD MAN AGEN”. I thank you, bye.
Wow you really invested in these people life sound like you need a life or maybe just maybe you failed a sleeping with her man. Becareful what you do evidence you say make sure you have layer money and security team behind you this is jamaica little mouse