AT THE TOP ITS JUST US…………

Dansa Worldgovernor
DANSA-Optimized
I SEE YA CHICKEN HEADS THROWN SUBS ON FB DO NOT GET MAD CAUSE I NEVER OWN U UP

Like · · Share · 14 seconds ago ·
Sweets Rainbow RealBosseslady likes this.

Dansa Worldgovernor

23 minutes ago · Edited
THIS IS THE FIRST TIME I EVER DID SOMETHING LIKE THIS IN MY LIFE TRUST ME SHE TREAT MI LIKE A KING REAL MAN SHOULD NOT DENY THEIR WOMAN
Dansa Worldgovernor

MISS MY WOMAN

Like · · Share · 13 minutes ago

0 thoughts on “AT THE TOP ITS JUST US…………

1. I don’t understand how a woman can be attracted to a man that act like a big gyal. Only gyal throw word. Or look a hype on FB. If he wants to big up his woman that’s cool. Big her up and done, don’t talk mess about the girls you used to look.

2. Lol a caah stand him..mi delete this jackass off my fb..in ppl inbox bout can i take u out to eat..nigga i told u i was hungry..lol..on fb in every gyal inbox

3. Mi neva know him have ooman, cuz him sen number come in my inbox on fb. When I see her I was like why this nice girl a do wid diss corn ball? He is so corny and boring. She soon leave him, she too nice fi him. But hey every tick have dem hoe a bush nuh. P.s plz stop trying to be like kenny, u are not funny.

4. FISH GRAB A BAIT, AND USE SED BAIT AS disguise to hide fruity tuti life, BAIT IS EITHER OBLIVIOUS, IN DENIAL, OR JUST ANOTHER DANCEHALL TETE WHO DO ANYTHING FOR HYPE N FEW DOLLA….THIS GREASY MANPAULA DANSA WHATEVA U NAME WHAT WOULD YOU DO WITHOUT SOCIAL MEDIA???

5. Me delete him and him send back request me convince him trap him a the wrong body Kmrt mama man this pay him pay the gal fi come a him party undercover fish

6. isnt dis wanna b yardie him n sheryl juice spanish how them end up inna dancehall business dat sheryl juice mout longer den a mule donkey

1. How Sherly drop in doh? It matters not where dem from, dancehall is for every race, there are jewish ppl who go to dancehall parties and dance up a storm and gwan wid a bag of Jamaican antics” and so??? the issue is Dansa luv hype and has nothing to hype bout’/over, him nuff and annyoing and dont know when to quit, as much as DJ Kenny do him up and embarrass him, him still run in like him lef him shame tree ah Honduras, Sherly don’t keep up no f*kery, she goes out, she socialize and she goes home, she and her long mouth doh trouble anyone, therefore your point (WHERE SHE IS CONCEREND )is INVALID maybe she tek a man from yuh mek yuh post this #ByeFelisha :travel

7. Such a clown! Always seeking attention! Ain’t nobody throwing subs u f’ing clown! #liiar
    Don’t nobody want you own dem up look at your cheap ass shoes smh

8. but em nuh did hav up one wid har plastic body a hype n promote out raas weh dai suh a wen den den fine em…sum gyal duh anythin fi a hype…a guess now yuh dance dem wi full caw yuh deh wid dis fish :nohope:

9. sherly juice she a luk like a man. dansa pure battybwoy. him pay girl fi act like him gal