Good day met so this one serious, this girl be the hypest and act like she the baddest but it don’t seem she know who her baby father is, I was at the baby shower Saturday night and mi shame the guy who she end up giving the child to (not the one in the pic) never show up till 10:30 and the shower lock of 11:00, she call him phone so till she weak when the bwoy show up a pure attitude, the bwoy a fool to cause all her frens Dem Nuh stop laugh at him, but she did think it was gonna be all glittery especially how she class up the bwoy, him baby mother, him kids and family chumu yuh fi stop gwaan like you a somebody because to how u hype you should know who yuh baby father is.mi see she post a pic with she and the bwoy a the shower and yuh can see the bwoy never want tek it, whole time him deh a the shower him uncomfortable like him Nuh know wah him get himself inna. But Mr Man be prepared to do a DNA cause that’s a lil hore there. Chumu please clear the air when the DNA do cause if a attention yuh love Suh see yuh get it yah, yuh mek it pon pinkwall.
I don’t know since when man start guh baby shower. Traditionally man nuh attend dem tings. On top of it why dat shower a run so late? New school ppl change up tings, nobody nuh expect me fi stay a no shower dem deh hours, unno try start by 2 and done by 6.
Anon men don’t go bridal shower for sure but I don’t know any well-to-do man who doesn’t attend his baby’s shower, seem we living in two different worlds. It’s the same way he won’t turn up on the day of the child’s birth.
Thanks fi correct mi, you absolutely right, men do attend, a me mix dem up, and why wouldn’t I, these tings a nuh pawt a wi culture. I honestly don’t think men really wired like women fi deze tings enuh cause when we keep the ones at work di men will contribute generously, but dem naw come, if dem pass true less than five minutes. Not even di free food and drinks nuh entice dem. May just be a gender things, den again when a man nuh committed to you under marriage or feel spiritually bonded to you, no pregnancy naw guh meck dem feel better. Young ladies fi value dem fertility and make sound choices in who dem allow fi impregnate dem, and who dem meck families wid. A child must always enter this world fully wanted and deeply desired by both parent.
@anon so true alot of these young girls is stupid a man give them a lil time of day and them run with it and start hype, well they well aware the man has a family and thinking the man a guh leave his family to be with them. In this day and age females must be wise no pickney nah guh mek a man stay with you.so if you value yourself protect yourself especially to be sleeping with more than one man and get pregnant. Smh