BAD GYAL CECILE IS RIGHT———CECILE +POPCAAN???

cecile
popcaan
So I use to hear ppl say Bad Gyal Cecile gets around but I didnt believe it, thought it was jealousy and people being talkative as usual. But i just find out Cecile is now f**king Popcaan. Smh. Thats low. Cant believe. Now im starting to think that what she and Chris Martin had was nothing really. “… swear seh she a grass root when a just sand…”
**IT LOOK LIKE CECILE LIKE DI YOUNGINS…BUT POPPY WUD BE A NEW KINDA LOW FI TRUE***

0 thoughts on “BAD GYAL CECILE IS RIGHT———CECILE +POPCAAN???

1. Wow! Her Grandfather Sir Cecil Charlton probably a turn ova inna him grave wid da news ya. Also, Cecile is not a stranger when it comes to creating a major buzz, but fe dey wid Popcawn? Kiss mi rahtid, Cecile should be charged wid molesting a child!!

2. Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others …
    Bwoy oh Bwoy I don’t know how seh started off high yet she reach so mihhty low from shaggy all the way dung a popcaan a betta yuh did tan a yuh BABY DADDY.
    (Simplicity soon sign in)

3. A how d liikle idiot Christopher Martin feel ya now cause him go wife up dis SUCKINGTON mashup him n him good good oman whe dem de fr school days…Poppy mek sure u get u ass lick to cause nave no limit n be a good protege to u daddy (Kartel) n mek a video r me wi sekkle fi even di pic…PLEASE N THANX :salaman ……..Me counting down to d day of d disgrace 1234567890 lol

4. Cecile musi tiyad o di man a cotch up unda Bolt cocky, Chris move like him a Usain groupie, di two a dem a ketch cratchizz together, him is no Saint Christopher

5. Metty morn! Met wen mi read fi u comment dem mi haffi laugh wa wid u a jeezam and riding away a like it funny baddddddd!!

6. PEOPLE A SEH POPCAAN LOW .. POPCAAN IS MAKING MONEYYYY MORE THAN CHRISTOPHER MARTIN AT THAT NOHING NUH DO POPCAAN SHE JUST TOO OLD FOR HIM LEAVE CECILE MEK SHE GO TRU

7. Why the women low? Men can f@%k a village of women and nobody says anything. Women should really stand together. No more double standers for 2015.

1. Exactly… Guh thru ya Cecile yuh step up to poppy in my eyes poppy money talllll plus him will help u comeback… Don’t u av a new album??? Seet deh

8. Cecil is a whore from long time full stop. She a one gal that use to f**k fi voice pon riddim,like denyque is doing now.
    Chris Martin is a little batttbwoy that just want to watch Usain money and cocky. Maybe because Chris hood small him no bother run down gal.

9. Di person wah send een dis story seem too invested in celbrity life. Who cares wah Cecile or any other entertainer waan do wid their needa regions. In dese times when all around a pare negative story and destruction, mi happy Cecile find a plug fi har socket.

10. Alright, mek mi tawk choot now, an is not cuzen Poppy did tie mi wen im cook di curry chicken few yrs ago. I don’t view it as a step down for Cecile, but a step down for Poppy. Of all proppa body, low mileage gyal dem a road y im guh pick up Cecile? Mi embarrassed fi im.

11. Is what you say re: Denyque? She’s the mini version of Cecile? For a pretty girl who seem decent. Met run her file

12. Honestly mi like Cecile. Really and truly I don’t know them personally only the persona that I see in the dancehall world. They might be 2 really nice people who like each other and have true feelings for each other regardless of their past. Sometimes if some of us hear about the past of some of the men we lie down with and who them f**k before us, we cut out di pums and dash it weh. Love is like death. When it comes we have no control. We cannot do anything but accept it, no matter how we try. None of dem is not murderer or teef as far as I’ve heard, so mi nuh see nuthing wrong if dem deh. Is not like she is Lisa Hanna and he is Gully Bop. And even then, love is love. (I’m assuming dem is “there” an not just fukking) LOL.

Leave a Reply to Jimmy Kimmel Cancel reply