DI SENDER SEH RED PEPPER PUCCI GET HIM SUIT FROM ZARA :hammer ..UNO TOO BAD NOW OO..I HOPE HIM KNOW SEH A LAUGH DI SENDER A LAUGH AFA HIM AND DEM NOT REALLY SELLIOUS
5 thoughts on “BAD PEOPLE PAN DI ENDS”
Mi Rass… look here uno stop clown out my friend man. Ashely plz come tell the ppl on the walll leave u man. Let them know only u and Apple fi clown him!!
Sender what a way yuh obsesse with Jay Icon if a one f**k yuh wha why yuh don’t ask fi it? no sah why it’s bothering you where the man buy him cloth? What a terrible obsession you have with the man?
#stopit
Mi Rass… look here uno stop clown out my friend man. Ashely plz come tell the ppl on the walll leave u man. Let them know only u and Apple fi clown him!!
Sender what a way yuh obsesse with Jay Icon if a one f**k yuh wha why yuh don’t ask fi it? no sah why it’s bothering you where the man buy him cloth? What a terrible obsession you have with the man?
#stopit
If sender have an obsession, then he or she missed the soft buddy tea. The icoon ans him whore are dancehall comedy.
Obsession much!
bad people laugh afta him rass yes. fuka dem no dam obession just mek him know seh hima real clown.