Funny Pictures 2 March 19, 2015 by Met MET YUH NUH SEE SAY BOBBY COULDA GO PLAY STUNT DOUBLE INNA THE MASK. BOBBY IF YUH DID STAY ONE MORE DAY INNA YUH MADDA YUH WOULDA TUN (Edited)
Whosoever do bobby makeup need fi chop off them hand. That foundation look like it mix with curry powder. Plus it don’t match bobby tambrin seed body ughhh dem duh yuh bad bobby Reply
Dwl right..When i saw the pics a couple days ago..I said, ewwww why her makeup matching her curry hair. Reply
omg thats the same thing i said when seen the pic with her and apple, tuesday
Not a good look
Mi nah laugh. oh God why unno haffi do har suh.
Is who dat Jim scary dawtha boy she is the spit image of her father.
Fall that money she supposedly have and she can’t afford braces
All*
Whosoever do bobby makeup need fi chop off them hand. That foundation look like it mix with curry powder. Plus it don’t match bobby tambrin seed body ughhh dem duh yuh bad bobby
Dwl right..When i saw the pics a couple days ago..I said, ewwww why her makeup matching her curry hair.
Dam she ugly
Who she miss already? She need fa go in a madda and bawn again