Metty an folks goodmorningggggg…mi seh di manufactured beef is caused buy sasuage….yessssss…mi get it street an lane.yanique is taking kitty friend man fr hellhay..and he is the one spending all the money in di butcher shop to carve out his ham…so miss kitty take it on har head to carry belly fi di “manufactured beef”i get to understand that miss wifey in la was both yan an kitty stylist but di wifey hubby see yanique an decide he need her on di menu.dinner was served an yanique nuh bada wid di vegetable(clothes)she decided she only care about the meat.lmfao.
what a outta order man, why him mek Ms.Kitty look suh from face to de hard batty shape and the lump dem dwrcl…….no de artist too damn good mi weak :ngakak :ngakak :ngakak
Murderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :ngakak :ngakak :ngakak What a way dem mek Kitty look haggarous! :ngakak :ngakak :ngakak From I was bawnnn :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
@SIMPLY, UNNU AH GWAAHN LIKE AH NUH SAID WAY SUH DI HOG LOOK INNA HAR “BODY SUIT”!?! *NODS HEAD* CHAME CHUH! SAME WAY LIKE WHEN DI HAM DEM HAVE AWN FI DEM MESH INNA DI SOOPAMAWKIT, AND EVERY FIBER AH DEM BEING AH VOMIT OUT LIKE TOO MUCH ONION INNA MESH BAG!
neva seh anuh suh she luk mi jus a seh dat artist funny as sh!t,all de lumps weh him add and de tuffness floored me :ngakak :ngakak …lucky him neva put de big lump near de nose :tkp
Yes they both were being styled by vicky, but yanique did more grow close to vicky and her mom because the mom would be the one to give yanique the outfits because vicky lives in LA. But me see kitty and tessane a Carnival so maybe kitty ignorant fi her because a tessane husband too
SO HIM COULDNT DRAW MS KITTY FACE BETTER EVEN HER NOSE!!! DWL
Metty an folks goodmorningggggg…mi seh di manufactured beef is caused buy sasuage….yessssss…mi get it street an lane.yanique is taking kitty friend man fr hellhay..and he is the one spending all the money in di butcher shop to carve out his ham…so miss kitty take it on har head to carry belly fi di “manufactured beef”i get to understand that miss wifey in la was both yan an kitty stylist but di wifey hubby see yanique an decide he need her on di menu.dinner was served an yanique nuh bada wid di vegetable(clothes)she decided she only care about the meat.lmfao.
That lady is not kitty friend. Di story very lie, Yanique and the lady were friends herself not kitty
so MET , yanique and Vicky are now mates ?
can you post pic of Vicky now so we can compare
Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others….
what a outta order man, why him mek Ms.Kitty look suh from face to de hard batty shape and the lump dem dwrcl…….no de artist too damn good mi weak :ngakak :ngakak :ngakak
Show seh miss kitty ugly ina real life and ina cartoon werl! But y him draw kitty like the steroid muscle up looking cows met post up weday? :hammer
:hammer
Murderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :ngakak :ngakak :ngakak What a way dem mek Kitty look haggarous! :ngakak :ngakak :ngakak From I was bawnnn :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
:tkp
GOOD MORNING, FAMILY!
IZ WHO DRAW DIS???? KITTY NOSE SHUDDA BIGGER! AND, DEM MISS DI BLACK MARK OVA IT! CHO
@SIMPLY, UNNU AH GWAAHN LIKE AH NUH SAID WAY SUH DI HOG LOOK INNA HAR “BODY SUIT”!?! *NODS HEAD* CHAME CHUH! SAME WAY LIKE WHEN DI HAM DEM HAVE AWN FI DEM MESH INNA DI SOOPAMAWKIT, AND EVERY FIBER AH DEM BEING AH VOMIT OUT LIKE TOO MUCH ONION INNA MESH BAG!
neva seh anuh suh she luk mi jus a seh dat artist funny as sh!t,all de lumps weh him add and de tuffness floored me :ngakak :ngakak …lucky him neva put de big lump near de nose :tkp
(Simplicity soon sign in)
Yo, da picture of ms kitty sell right off lmfao…
When people are insecure it is a raised ting!!!
Yes they both were being styled by vicky, but yanique did more grow close to vicky and her mom because the mom would be the one to give yanique the outfits because vicky lives in LA. But me see kitty and tessane a Carnival so maybe kitty ignorant fi her because a tessane husband too
U know mi a get a 75% gay reading on my gaydar for Tessanne husband tho yeah mi no think him straight Tess was a beard
Ole time ppl seh…if anno suh a near suh….lmao..
The sad part is so kitty look inna real life dwrcl !
Yes a blogger called it from early and PoshbyV unfollow Yanique since then