The other man in the picture is dressed like a grown man. Beenie need to take notes from Bounty or Cham (Dem dress like how man suppose to). Beenie a big man an him always dress like him a guh pan stage. Beenie less is more a t-shirt and a plain jeans u can’t go wrong
Beenie looks like its the first day of Obeah Man School.
jeezam :tkp
Hahahahahahahaha mi weakkkk. Whoever yuh be thank yuh. Seriously! you made my day dwl
All pon har maternity bed di one Krystal stay n still a pick out Beenie’s clothes!!She devoted to Dem Fashion game bad bad!!
i saw it too , had to laugh a swear ..
The other man in the picture is dressed like a grown man. Beenie need to take notes from Bounty or Cham (Dem dress like how man suppose to). Beenie a big man an him always dress like him a guh pan stage. Beenie less is more a t-shirt and a plain jeans u can’t go wrong
wah me never know beanie coulda make pinkwall after all dem fire dash and there was nothing here …smh
A wah kina bipolar dressing dis.. Is like him a try stay young fi krystal an a stick tuh him age same time.
Everything Bother Unnu Tuh Pussyclaaaat