U talk di things dem Beenie, true dah wukliss Trevia is a no good son of a wretch, good fi you Beenie. On side note all now mi can’t get use to di hairstyle, how it just layed out pan tap a u head suh..and di Egyptian gypsy pants deh, oh lawd hah mercie, my lord. Gwan wid u bad self still…dwl
With so many problems/troubles to be fixed in JA, mi gi Beenie credit fe TRYING to fix at least one a dem – NO PORN IN DANCEHALL. He is also a father of several daughters too, so mi really like how him defend dis subject matter fe de ladies dem. Now, mi see at least one reason why Beenie is one of the hardest balloons to burst in the dancehall music industry. Big up yuself Beenieman!
Beanie mi applaud yuh fi speaking up. Trevor is ah zero, suh nutt’n him do nuh shock mi.
Mi nuh mean fi digress, but since ah nuh me one ah struggle wid it :ngakak Di updo and di floral trousers :ngakak Metty how much longer yuh gwine pay di smady fi outfit you hussy dem way deh :ngakak
A great post on a social issues. Beenie Man, me applaud you for addressing the issue.
Selectors fi start get boycott and beaten fi promote the degradation of our young females, because them poor and suffer from self esteem issues. Many are functioning from childhood molestation and abuse traumas.
people need fi stop talk bout money is the root of all evil, it is the “LOVE” of money. caz if u puddung money it cant do “EVIL” by itself! round of applause beenie man!!! stiff tung bore tung trevor need fi bill. anuh everybody a guh in league wid foolishness.!!
Well said!! He spoke facts! Dutty Trevor need fi leave him porn star lifestyle inna the gogo club them or him bedroom. Jamaica cyah just ah luuuuu out the thing suh! Bout time someone of prominent stature stepped up to the plate
I’m so very proud of Beenie man for stepping up to the plate… This is a serious issue and I wish there were more comments!!!… I strongly believe that this post should be on page one up ah top for a little while so ppl. Can understand that certain behaviors are not tolerable!!!!
Well said Beenie :2thumbup :2thumbup
I applaud Beenie. Hope more will take that stance.
U talk di things dem Beenie, true dah wukliss Trevia is a no good son of a wretch, good fi you Beenie. On side note all now mi can’t get use to di hairstyle, how it just layed out pan tap a u head suh..and di Egyptian gypsy pants deh, oh lawd hah mercie, my lord. Gwan wid u bad self still…dwl
Zagggaaa! Treva yuh nuh shame??? You should be but I doubt it. Porn star? Which pawt? :mahongintip :mahongintip
With so many problems/troubles to be fixed in JA, mi gi Beenie credit fe TRYING to fix at least one a dem – NO PORN IN DANCEHALL. He is also a father of several daughters too, so mi really like how him defend dis subject matter fe de ladies dem. Now, mi see at least one reason why Beenie is one of the hardest balloons to burst in the dancehall music industry. Big up yuself Beenieman!
yes Beenie talk the things them Trevor is a real fish seem like him nuh have no woman a him yard fi go tek off them draws and bra
Bennie look good. Here taking his regimen faithfully.
Beanie mi applaud yuh fi speaking up. Trevor is ah zero, suh nutt’n him do nuh shock mi.
Mi nuh mean fi digress, but since ah nuh me one ah struggle wid it :ngakak Di updo and di floral trousers :ngakak Metty how much longer yuh gwine pay di smady fi outfit you hussy dem way deh :ngakak
A great post on a social issues. Beenie Man, me applaud you for addressing the issue.
Selectors fi start get boycott and beaten fi promote the degradation of our young females, because them poor and suffer from self esteem issues. Many are functioning from childhood molestation and abuse traumas.
people need fi stop talk bout money is the root of all evil, it is the “LOVE” of money. caz if u puddung money it cant do “EVIL” by itself! round of applause beenie man!!! stiff tung bore tung trevor need fi bill. anuh everybody a guh in league wid foolishness.!!
Woiee Met you no proud a u husband.I applaud him.
Well said!! He spoke facts! Dutty Trevor need fi leave him porn star lifestyle inna the gogo club them or him bedroom. Jamaica cyah just ah luuuuu out the thing suh! Bout time someone of prominent stature stepped up to the plate
I’m so very proud of Beenie man for stepping up to the plate… This is a serious issue and I wish there were more comments!!!… I strongly believe that this post should be on page one up ah top for a little while so ppl. Can understand that certain behaviors are not tolerable!!!!