:ngakak Dwprcl song mek Aready an a him girl dat a sing lol mi cyah manij cigarette dem a beat yuh like 10 belt. Yuh betta go DNA di ress cause anything possible. :ngakak :ngakak
But that wouldn’t be considered a jacket because both him and Carlene already know that, it’s more like a form of adoption so technically he is in fact correct.
What a way you quick to call out liar on a situation the world k ow the facts about. The child his is beacuse he and that gal took on that role as guardian/adoption parents.
Haha lol dwl
Beenie full of vibes…noice song….poor Matrix :ngakak
:ngakak Dwprcl song mek Aready an a him girl dat a sing lol mi cyah manij cigarette dem a beat yuh like 10 belt. Yuh betta go DNA di ress cause anything possible. :ngakak :ngakak
Matrix yuh dish it hope yuh can tek it.
MET WHO THE CUTE GUY IN THE DREDS TALKING
I think Beenie have a likkle touch a “sugar” a gwane inno, doc.check the health and make sure all is well.
Lie Bennie a tell Crystal is not fi him pickney! That me know fi a fact!!
But that wouldn’t be considered a jacket because both him and Carlene already know that, it’s more like a form of adoption so technically he is in fact correct.
Go kill your self! You dunce no puss%%%*t!
What a way you quick to call out liar on a situation the world k ow the facts about. The child his is beacuse he and that gal took on that role as guardian/adoption parents.
You madd enn she hit a nerve …..mine you blood pressure
mi loike it!!!
So a who breed Beenie ? Watch him belly