But God can u plz tell mi what is this. Mi sure is not one of ur creations this. I wouldn’t even bother wid dis foolishness here mi gone too..mint tea plz wait for mi Reply
THIS IS ONE OF THE LONG TIME BATTY BOY/ LORD WHEN ARE THEY GOING TO LOVE THERE SKIN COLOR/DAMMMM SHAME/ CALL THE ZOO TO PUT THIS MONKEY AWAY Reply
My gosh. And I can bet yuh him have a woman/man. Smh. My lord. Dat is day/night/morning/evening ghost. Mi eyes!!!! Reply
Yow Met a wah Dis….. Wa di show dem name Ghost hunters n paranormal sumting…. yeah a dis dem a luk fah… Reply
Not today..smaddy else haffi guh fine strength fah.
Met, mi ah barrow yuh bike… :tkp
:tkp
Mi a cut to bredda…Mi nah tek on dis……
:tkp
But God can u plz tell mi what is this. Mi sure is not one of ur creations this. I wouldn’t even bother wid dis foolishness here mi gone too..mint tea plz wait for mi
Not today Satan not todayyyyyy..
THIS IS ONE OF THE LONG TIME BATTY BOY/ LORD WHEN ARE THEY GOING TO LOVE THERE SKIN COLOR/DAMMMM SHAME/ CALL THE ZOO TO PUT THIS MONKEY AWAY
My gosh. And I can bet yuh him have a woman/man. Smh. My lord. Dat is day/night/morning/evening ghost. Mi eyes!!!!
Holy shit! A corpse is missing from a Funeral Home!
Lmfaoooooo……caspa ugly breda….den a who or what sleep next to dis…..
Jesus Father pilot me today. I “kain’t”
May Pen Cemetery, please to go and tek a check of oonu dead, cause one of them duppy missing.
OMG, shut the door and draw the curtin… no sah.
Yow Met a wah Dis….. Wa di show dem name Ghost hunters n paranormal sumting…. yeah a dis dem a luk fah…